Αθήνα

°C

Κυριακή

24

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γκαγκάκη φοιτήτρια ΑΠΘ: Με ενοχλεί όταν λένε πως δεν υπήρχε ειλικρινής συγγνώμη
LIFESTYLE

Γκαγκάκη φοιτήτρια ΑΠΘ: Με ενοχλεί όταν λένε πως δεν υπήρχε ειλικρινής συγγνώμη

Γκαγκάκη φοιτήτρια ΑΠΘ: Στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ατυχές γεγονός που είχε συμβεί πέρυσι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα - Τι απάντησε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση

Γκαγκάκη φοιτήτρια ΑΠΘ: Στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν θα συνεχίσει την πορεία της τηλεοπτικά αλλά και για το ατυχές γεγονός που είχε συμβεί πέρυσι που βρισκόταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η ίδια εξομολογήθηκε: «Στα social μου απαντώ και ειδικά με αυτό που έγινε πέρυσι και το ξέρουμε όλοι. Απάντησα γιατί θεώρησα ότι το οφείλω σε εμένα γιατί τοποθετώ τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να ακούσουν και μια δεύτερη σκέψη και λένε μήπως έτσι ή αλλιώς αλλά κι αυτοί που λένε να πεθάνεις που δεν θέλουν να ακούσουν. Δεν τους δικαιολόγησα κι όσο περνά ο καιρός και βλέπω τα πράγματα πιο ψύχραιμα και σε αντιδιαστολή με ανθρώπους που διαφώνησαν κάθετα και δικαίως και κάναμε μια διαφορετική συζήτηση, τους κατάλαβα».

Τι δήλωσε για το περιστατικό

«Η φράση ότι δεν υπήρξε ειλικρινής συγγνώμη με ενοχλεί πάρα πολύ. Τι σημαίνει ότι το βάζουμε σε μια ζυγαριά να δούμε ποιος είναι ειλικρινής; Μπήκαμε σε μια συνολική αντιμετώπιση κι ενδεχομένως εγώ επαγγελματικά να το διαχειριζόμουν αλλιώς. Για να μην το παίξω υπεράνω, θα το διαχειριζόμουν αλλιώς. Θεωρώ ότι πρέπει να τιμάς τις συνεργασίες και τους ανθρώπους που είναι επικεφαλής τη δεδομένη χρονική περίοδο. Δεν σου κρύβω ότι ήμουν αρκετά μουδιασμένη για να σου πω ότι όχι έπρεπε να το κάνουμε αλλιώς. Αλλά βαρέθηκα να το συζητώ».

Στο τέλος η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε ότι δεν υπάρχει για αυτόν τον λόγο τηλεοπτικά αλλιώς θα είχε αποχωρήσει αμέσως από την εκπομπή, απλά η τηλεόραση δεν είναι προτεραιότητά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις