Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 – Ηρακλής πασαρέλα: Όταν περπάτησε μαζί με τον Ρουβά
LIFESTYLE

GNTM 3 – Ηρακλής πασαρέλα: Όταν περπάτησε μαζί με τον Ρουβά

GNTM 3 - Ηρακλής πασαρέλα: Ο 20χρονος Ηρακλής είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Madwalk με τον Σάκη Ρουβά να τραγουδάει επί σκηνής

GNTM 3 – Ηρακλής πασαρέλα: Το GNTM 3 μπορεί να βρίσκεται ξανά στην τηλεοπτική μας ζωή λίγες μόλις εβδομάδες, όμως ήταν αρκετές για να ξεχωρίσει η παρουσία του Ηρακλή Τσουζίνοβ. Ο παίκτης του GNTM 3 έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτόν και όχι άδικα, αφού έχει όλο το πακέτο. Ο 20χρονος Ηρακλής Τσουζίνοφ από την πρώτη στιγμή έκανε αίσθηση με την εντυπωσιακή εμφάνισή του. Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Νέα Γουινέα, «έκλεψε» αμέσως τις εντυπώσεις με την ευγενική παρουσία του και την εξωτική ομορφιά του. Σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα μάτια και το άφρο μαλλί του πήρε 4 «ναι» από την κριτική επιτροπή στην οντισιόν.

Μάλιστα ο 20χρονος Ηρακλής του GNTM 3 έχει εμπειρία στην πασαρέλα αφού μια ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρκεί για να δει κανείς τις δύο εμφανίσεις του στο σόου μόδας και μουσικής το 2018 και το 2019. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2018 περπάτησε στην πασαρέλα του Madwalk στο σόου του Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Δημήτρη Πέτρου με τον Σάκη Ρουβά να τραγουδάει επί σκηνής.

https://www.instagram.com/p/BwC1AnnH2Sp/?utm_source=ig_web_copy_link

Σε ποια βίντεο κλιπ έχει πρωταγωνιστήσει

Πέρα από την ενασχόλησή του με τη μόδα, ο Ηρακλής έχει συμμετάσχει και σε αρκετά video-clip γνωστών καλλιτεχνών, όπως στο τραγούδι “Χαλάλι” της Ειρήνης Παπαδοπούλου, όπου τον βλέπουμε στα πλάνα να φοράει ένα ένα φλοράλ πουκάμισο και να χορεύει ή να συνομιλεί με κάποιον. Ο Ηρακλής έχει συνεργαστεί, επίσης, με την Ελένη Φουρέιρα, καθώς συμμετείχε στο video-clip του πολύ γνωστού τραγουδιού “Sirens” της διάσημης τραγουδίστριας με τον Snoop Dogg και τον Kaan, που έγινε τεράστια επιτυχία. Ο 20χρονος παίκτης, μάλιστα, έχει πρωταγωνιστήσει στο video-clip του τραγουδιού “Σα Να Σ’ Αγαπάω” του συγκροτήματος Alcatrash.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις