Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 αποχώρηση 29/9: Η κοπέλα που χαιρέτησε το σπίτι και η ένταση με τον Παναγιώτη
LIFESTYLE

GNTM 3 αποχώρηση 29/9: Η κοπέλα που χαιρέτησε το σπίτι και η ένταση με τον Παναγιώτη

GNTM 3 αποχώρηση 29/9: Οσον αφορά τις καλύτερες φωτογραφίες, αυτές ανήκαν στον Αιμιλιάνο και τον Ανδρέα, με τον πρώτο να κερδίζει τελικά τη δοκιμασία.

GNTM 3 αποχώρηση 29/9: Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers για την πρώτη αποχώρηση στο GNTM 3. Η Χρύσα Καβράκη ήταν αυτή που όντως ήταν τελικά η πρώτη που αποχώρησε από το παιχνίδι. Βρέθηκε υποψήφια μαζί με τον Κωνσταντίνο και την Αλεξάνδρα. Ο Κωνσταντίνος ήταν ο πρώτος που έμεινε στο παιχνίδι μετά την κακή του, όπως παραδέχτηκε, διπλή φωτογράφιση για την καμπάνια «Είμαι εδώ για να μείνω». Η Χρύσα φάνηκε ήρεμη με την αποχώρησή της, αλλά στο τέλος δάκρυσε καθώς δεν κατάφερε να μείνει πολύ στο παιχνίδι. Οσον αφορά τις καλύτερες φωτογραφίες, αυτές ανήκαν στον Αιμιλιάνο και τον Ανδρέα, με τον πρώτο να κερδίζει τελικά τη δοκιμασία.

Μετά την αποχώρηση άρχισαν τα… φαρμάκια από τη Ρασέλ, η οποία τη χαρακτήρισε «αδιάφορη» και είπε πως «κουράζει». Σύμφωνα άλλωστε με το Twitter, η λιγότερο συμπαθητική παίκτρια του «GNTM 3» είναι η Ρασέλ. Μάλιστα, έγραψαν ότι «οι FF δεν είναι τίποτα μπροστά» της. «Είναι λίγο παιδική χαρά. Νομίζουν ότι ήρθαν διακοπές, δεν έχουν καταλάβει που είναι και τι κάνουν και έτσι δυσκολεύουν και τους υπόλοιπους. Δε μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα αν ο καθένας είναι στον κόσμο του» ήταν ορισμένες από τις δηλώσεις της παίκτριας του GNTM 3, στην κάμερα. Άλλοι παίκτες θεωρούν πως δεν έπρεπε να ήταν υποψήφια η Χρύσα, αλλά άλλοι παίκτες που τη γλίτωσαν, όπως ο Δημοσθένης, που έχει ήδη αρκετές αντιπάθειες στο παιχνίδι.

GNTM 3: Χαμό προκάλεσε η γυμνή φωτογράφιση – Η ερώτηση της Καγιά και οι αντιδράσεις

Σε μια έντονη διαφωνία οδήγησε, στο GNTM η γυμνή φωτογράφιση του Παναγιώτη την Βίκυ Καγιά με κάποιους διαγωνιζόμενους. Συγκεκριμένα, τον Αιμιλιάνο και τον Δημοσθένη, οι οποίοι εξέφρασαν το δισταγμό τους να φορέσουν γυναικεία ρούχα σε μια πιθανή, μελλοντική δοκιμασία του ριάλιτι μόδας! «Μπορώ να κάνω μι ερώτηση εγώ… Την περσινή σεζόν στο Παρίσι, ένας τεράστιος σχεδιαστής έβαλε τα αγόρια να βάλουν γυναικεία ρούχα και να κάνουν πασαρέλα. Υπάρχει κάποιος που δεν θα το έκανε;» ρώτησε η Βίκυ Καγιά τα δέκα αγόρια του φετινού κύκλου του GNTΜ που βρίσκονταν απέναντι της, ενώ δύο ήταν τα χέρια που σηκώθηκαν». Δεν είμαι ένα άτομο το οποίο, όταν βγει από το GNTM, θα αφοσιωθεί 100% στο μόντελινγκ καθώς έχω να ακολουθήσω και μια καριέρα στη ναυτιλία. Επομένως θα προσπαθήσω να παίξω πιο safe, να κάνω πιο safe φωτογραφίσεις και να μην φτάσω στη διαδικασία να ντύνομαι γυναίκα » τόνισε στην κάμερα ο Αιμιλιάνο.

«Ωραία, Αιμιλιάνο ξέρεις κάτι… Εγώ το σέβομαι αυτό αλλά η αγορά πια ζητάει στα αγόρια να μπορούν να είναι φλούιτ. Δεν είπαμε κανείς να αλλάξει τις πεποιθήσεις του αλλά μπορεί να μπορεί να δουλεύει με πάρα πολύ διαφορετικά πράγματα» απάντησε, σε έντονο τόνο, η Βίκυ Καγιά.

Με τη σειρά του, στην κάμερα του GNTM, ο Δημοσθένης τόνισε πως «μάλλον και εγώ δεν θα το έκανα. Απλά δεν πρόλαβα τον Αιμιλιάνο για να σηκώσω το χέρι μου και εγώ. Αλλά δεν νομίζω να το έκανα γιατί δεν θα το ένιωθα και δεν θα μπορούσα να το αντιπροσωπεύσω»! «Αυτή η συζήτηση περί diversiy που υπάρχει με άντρες και γυναίκες θεωρώ πως είναι αρκετά σωστή στο χώρο του μόντελινγκ» σημείωσε ο 20χρονος Ηρακλής προσθέτοντας, «η μόδα είναι τέχνη και η τέχνη δεν έχει φύλο κανονικά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις