Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υπηρεσία Ασύλου ουρές: Κολλημένοι οι μετανάστες εν μέσω πανδημίας
ΕΛΛΑΔΑ

Υπηρεσία Ασύλου ουρές: Κολλημένοι οι μετανάστες εν μέσω πανδημίας

Υπηρεσία Ασύλου ουρές: Οι ατελείωτες ουρές διακόπτονται από την στάση του λεωφορείου που υπάρχει έξω από την Υπηρεσία και συνεχίζουν παρακάτω μέχρι το τέλος του δρόμου.

Υπηρεσία Ασύλου ουρές: Νέες εικόνες συνωστισμού εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού παρατηρήθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από την Υπηρεσία Ασύλου στην Κατεχάκη, όπου πρόσφυγες και μετανάστες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να τακτοποιήσουν έγγραφά και άλλες υποχρεώσεις τους. Όπως φαίνεται από τα βίντεο που κατέγραψε ο φακός του iefimerida.gr το πλήθος αν και φορούσε στην πλειοψηφία του μάσκες, ωστόσο οι αποστάσεις δεν τηρούνται σε καμία περίπτωση. Γι’ αυτόν τον λόγο άνδρες της ΕΛΑΣ βρέθηκαν ζητούσαν συνεχώς να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας, αφού η περιφερειακή ενότητα Αττικής και ειδικότερα οι περιοχές του κέντρου της Αθήνας βρίσκονται στο «κόκκινο» λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η κατάσταση μετά τις εικόνες έντονου συνωστισμού το περασμένο διάστημα έξω από την Υπηρεσία Ασύλου στην λεωφόρο Κατεχάκη έδειχνε να έχει ομαλοποιηθεί, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ξανά μια διαφορετική εικόνα, προκαλώντας συναγερμό στις υγειονομικές Αρχές της χώρας.

Δείτε τα βίντεο:
Δείτε ακόμη
Χαμός ξανά στην Υπηρεσία Ασύλου – Δεν τηρούν τις αποστάσεις (vid)
Νέα διάσταση στο σκάνδαλο με τις ΜΚΟ – Κατηγορούνται και για κατασκοπεία, τι είπε ο Οικονόμου
Οργή Μηταράκη για τα Καμένα Βούρλα: Είναι απόβλητα τα προσφυγόπουλα;
Ο μύθος του ανθρωπισμού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις