Λα Λίγκα – προαναγγελία: Απειλεί η Μαδρίτη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Απειλεί η Μαδρίτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Με Ουέσκα η …αγριεμένη Ατλέτικο, την Βαγιαδολίδ υποδέχεται η Ρεάλ - Βιγιαρεάλ και Αλαβές, Εϊμπάρ και Ελτσε τα άλλα ματς

30.09.2020 | 13:04

Λα Λίγκαπροαναγγελία: Με 4 αγώνες συνεχίζεται η 4η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Η Ουέσκα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία κόντρα στην Βαλένθια, σε ένα παιχνίδι που άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω, αφού ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Οι νεοφώτιστοι μπορεί να μην έχουν και την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στο ξεκίνημα, αλλά παρουσιάζουν μία πολύ θετική εικόνα.

Από την άλλη, η Ατλέτικο νίκησε με 6-1 την Γρανάδα και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και η προσθήκη του Σουάρεζ ενίσχυσε την επιθετική της γραμμή. Απόψε, θέλει να πετύχει το δύο στα δύο.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Ρεάλ και οι άλλοι

Δυνατό τεστ και για την Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Ρεάλ Βαγιαδολίδ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν. Έρχονται από τη νίκη με την Μπέτις, σε ένα παιχνίδι που έχουν αμφισβητηθεί έντονα οι διαιτητικές αποφάσεις. Η Ρεάλ μπορεί να πήρε τη νίκη αλλά δεν έπεισε με την εμφάνιση της και πρέπει να υπάρξουν αλλαγές ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την άλλη, η Βαγιαδολίδ έρχεται από την ισοπαλία με την Θέλτα. Το γκολ πέτυχαν με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και παραλίγο να κάνουν την ανατροπή στο τέλος. Δεν έχει κάνει αξιόλογες εμφανίσεις και δυσκολεύεται αρκετά να κάνει παιχνίδι. Πρέπει να βρει λύσεις και να βελτιώσει την εικόνα της.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει την Αλαβές και η Εϊμπάρ την Έλτσε.

Δείτε ακόμη:

Πέρασε σε όμιλο με ισοπαλία 0-0 στην Ομόνοια ο Ολυμπιακός
Τρίποντα για Βαλένθια εκτός (0-1)) και Χετάφε (3-0) εντός έδρας
Πέρασαν σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ Φερεντσβάρος και Ντινάμο Κιέβου
Exit mobile version