Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 – Ίριδα: H 25χρονη παίκτρια χορεύει πάνω στη σκηνή
LIFESTYLE

GNTM 3 – Ίριδα: H 25χρονη παίκτρια χορεύει πάνω στη σκηνή

GNTM 3 - Ίριδα: H 25χρονη παίκτρια που έκανε catwalk με πουέντ στο GNTM 3 χορεύει πάνω στη σκηνή

GNTM 3 – Ίριδα: Η 25χρονη Ιριδα Παπουτσή, για όσους δεν θυμούνται, έκανε catwalk στο πλατό του GNTM 3 φορώντας πουέντ και άφησε τους κριτές με το στόμα ανοιχτό. «Θέλω να βάλω τα κλάματα και δεν μου πάει», σχολίασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ η Βίκυ Καγιά αναφώνησε: «Παιδιά, θα λιποθυμήσω τώρα». «Εντάξει, δεν υπάρχει αυτό!» συμπλήρωσε ο Άγγελος Μπράτης. Η Ίριδα εντυπωσίασε τους κριτές τόσο πολύ, που δεν χρειάστηκε να ξαναμπεί μέσα για να ακούσει τα αποτελέσματα. Η Βίκυ Καγιά βγήκε έξω από το πλατό και της είπε ότι πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Η χορεύτρια από το Αγρίνιο είχε δοκιμάσει ξανά την τύχη της στο GNTM, όμως τελικά είχε φτάσει μέχρι το bootcamp. Φέτος επέστρεψε στο ριάλιτι μόδας και νιώθει περισσότερο έτοιμη για τις δοκιμασίες του σόου. H εντυπωσιακή της εμφάνιση με ένα ιδιαίτερο καπέλο και η επιλογή της να περπατήσει στην πασαρέλα του GNTM 3 με μαύρες πουέντ ενθουσίασε τους κριτές, οι οποίοι την ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Η Ίριδα είναι χορεύτρια και κάνει μπαλέτο

Η Ίριδα είναι χορεύτρια, κάνει μπαλέτο και αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις βίντεο όπου εκτελεί μοντέρνες χορογραφίες. «Κάπως έτσι πριν από ένα χρόνο χόρευα, σε μια σκηνή, γεμάτη συναισθήματα! Μια πολύ έντονη στιγμή και μια πολύ έντονη χορογραφία που θα την θυμάμαι για πάντα!» σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CCIkjl_A_zQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις