Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 – γυμνή φωτογράφιση: Βασίλειος Κωστέτσος και Σπύρος Πώρος έξαλλοι με το… τσιτσίδωμα
LIFESTYLE

GNTM 3 – γυμνή φωτογράφιση: Βασίλειος Κωστέτσος και Σπύρος Πώρος έξαλλοι με το… τσιτσίδωμα

GNTM 3 - γυμνή φωτογράφιση: Η κριτική επιτροπή, παραπάνω από ικανοποιημένη από τα μοντέλα που μπήκαν φέτος στο σπίτι του GNTM, φαίνεται να έχει εξαιρετικά ψηλές προσδοκίες.

GNTM 3 – γυμνή φωτογράφιση: Μέχρι και τα ρούχα πετάνε στο φετινό Covid… GNTΜ 3, για να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στο χθεσινό επεισόδιο, είχαμε τηλεοπτικές στιγμές απείρου κάλλους. Ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ εισέβαλαν στο σπίτι χτυπώντας κατσαρόλες, προκειμένου να ξυπνήσουν τα wannabe models για την πρώτη δοκιμασία τους. Ολοι πειθάρχησαν δίχως αντίρρηση αφού και μόνο το βλέμμα της Ζεν δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Την προετοιμασία ακολούθησε η ανακοίνωση του πρώτου concept φωτογράφισης που ήταν το… γυμνό. Ολοι διάλεξαν την φωτογραφία που έπρεπε να αντιγράψουν και κάποιοι δυσκολεύτηκαν ακόμη και στην ιδέα να ποζάρουν ολόγυμνοι μπροστά σε όλους. Επιλογές δεν υπάρχουν όμως οπότε η διαδικασία απλώς ξεκίνησε…

Πρώτη στο πλατό η Ρασέλ, η οποία δεν συγκίνησε ούτε με τα ρούχα ούτε δίχως αυτά. Από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς η Ειρήνη η οποία γοήτευσε σε όλες τις λήψεις. Ενθουσιάστηκαν όλοι και ειδικά οι κριτές καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ η κοπέλα θύμιζε άγαλμα. Όμως η πιο συγκλονιστική καλή στιγμή της βραδιάς ήταν η Παρασκευή. Μία εξωτική γυναίκα η οποία μπροστά στον φακό έδωσε το ωραιότερο γυμνό τόσο απλά και με τόσο ταλέντο. Η νεαρή κοπέλα ήταν σεμνή και πανέμορφη, δεν προσπάθησε πολύ και κατάφερε να σαρώσει τα πάντα και να ενθουσιάσει τους κριτές.

GNTM 3: Tο Twitter τρελάθηκε με τη γυμνή φωτογράφιση του Ηρακλή

Η φωτογράφιση του Ηρακλή ήταν όντως το κάτι άλλο και σα να μην έφτανε αυτό, τα αγόρια εντυπωσίασαν το τηλεοπτικό κοινό. Ο Ηρακλής-ο αγαπημένος διαγωνιζόμενος του Twitter- αν και ένιωσε άβολα όταν έβγαλε τα ρούχα του, είχε τα καλύτερα «κλικ». Το Twitter, όπως πάντα σχολίασε τις εμφανίσεις και εντυπωσιάστηκε με τον Ηρακλή όσο και εσύ. Τα σχόλια τους είναι… ένα και ένα και πρέπει να τα δεις ASAP.

GNTM 3: «Ανήθικο να γδύνεις 18χρονα παιδιά…»

Mε την ιδιότητα του φωτογράφου, ο Σπύρος Πώρος κατέκρινε το concept της γυμνής φωτογράφισης δηλώνοντας ότι είναι ανήθικο να μπαίνουν οι υποψήφιοι σε τέτοιες διαδικασίες και ότι το γυμνό δεν είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς ενός μοντέλου. «Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο Σπύρος Πώρος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα παιδιά (που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα) με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης».

Η παίκτρια που τα πήρε με τη Ζενεβιέβ

Ζενεβιέβ Μαζαρί και Γιώργος Καράβας πήραν κατσαρόλες και άρχισαν να τις χτυπούν προκειμένου να σηκωθούν οι 20 παίκτες και να ετοιμαστούν για την πρώτη φωτογράφιση. Κορίτσια και αγόρια σηκώθηκαν, ωστόσο η Ιριδα εκνευρίστηκε με τον τρόπο που έγινε. «Ωραία η Ζεν, αλλά δεν είναι για να σε ξυπνάει. Ποτέ! Με εκνευρίζει όταν με ξυπνάει κάποιος έτσι. Σηκώνομαι με νεύρα», είπε η παίκτρια του «GNTM 3».

Λίγο αργότερα, όταν η Ζενεβιέβ μοίραζε ρόμπες ενόψει της φωτογράφισης, η Ιριδα εμφανίστηκε τελευταία και νευριασμένη. «Να σε ρωτήσω κάτι, θα είσαι έτσι αργή κάθε φορά», τη ρώτησε η κριτής του «GNTM 3», με την παίκτρια να απαντά: «Οχι», και να της γυρνάει την πλάτη. «Σε βλέπω νωρίς στο σπίτι σου», σχολίασε η Ζενεβιέβ. Μιλώντας στην κάμερα, η Ιριδα έδειξε να μη μασά τα λόγια της, λέγοντας: «Η Ζενεβιέβ με εκνευρίζει πάρα πολύ. Ηθελα να της απαντήσω μήπως να πας εσύ σπίτι σου, κουκλίτσα μου, να ηρεμήσουμε, γιατί αυτό το σπίτι είναι δικό μου προς το παρόν». «Τι φάση, έχουμε και ντίβες», είπε η κριτής του «GNTM 3», σε άλλο πλάνο, γελώντας. «Θα περάσουμε καλά φέτος», πρόσθεσε.

GNTM 3: «Φωτιά» στο Twitter με τη Ρασέλ

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι φαν του «GNTM 3» άρχισαν να βλέπουν τις παρέες που διαμορφώνονται και να σχολιάζουν τα όσα λένε οι παίκτες. Οπως κάνουν, άλλωστε, κάθε φορά, οι χρήστες του Twitter βρήκαν εκείνον τον διαγωνιζόμενο που αντιπαθούν. Σύμφωνα με το Twitter, η λιγότερο συμπαθητική παίκτρια του «GNTM 3» είναι η Ρασέλ. Μάλιστα, έγραψαν ότι «οι FF δεν είναι τίποτα μπροστά» της. «Είναι λίγο παιδική χαρά. Νομίζουν ότι ήρθαν διακοπές, δεν έχουν καταλάβει που είναι και τι κάνουν και έτσι δυσκολεύουν και τους υπόλοιπους. Δε μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα αν ο καθένας είναι στον κόσμο του» ήταν ορισμένες από τις δηλώσεις της παίκτριας του GNTM 3, στην κάμερα.

Η Ρασέλ πήρε τον ρόλο της Εύης. Αμέσως.

Οι FF δεν είναι τίποτα μπροστά στη Ρασέλ.

Η Ρασέλ είναι η καινούργια Κατερίνα του MasterChef? Is this a crossover episode?

Πότε φεύγει η Ρασέλ είπαμε;;

Ρασέλ σταμάτα να μιλάς.

Η Ρασέλ κάνει την τριάδα φωτιά κ τις FF να μοιάζουν παιδική χαρά.

Θα κράζουμε Ηρακλή και Ρασέλ φέτος; Πείτε μου να ξέρω.

Η Ρασέλ ξεπέρασε την κλίκα FF σε χρόνο ρεκόρ, στο να γίνει αντιπαθητική

Η Ρασέλ θέλει να το παίξει Μέγκυ;; Ούτε αυτό δε μπορείς αγάπε, έλα σπίτι σου!

Μπορεί η Ρασέλ να αποχωρήσει τώρα παρακαλώ;

Αφού την Ρασέλ την εκνευρίζουν τα πάντα , γιατί δεν έμεινε κλειδωμένη σπίτι της;

Η Ρασέλ μου την έσπασε από το πρώτο δευτερόλεπτο.

GNTM 3- Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Απόψε είναι η βραδιά της πρώτης αποχώρησης του διαγωνισμού.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε», η πρώτη αποχώρηση θα είναι γένους θηλυκού.

Ο λόγος για τη Χρύσα Καβράκη, η οποία αναμένεται να αποχαιρετήσει νωρίς το σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις