Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Prime Day Amazon: Η πανδημία άλλαξε την ημερομηνία
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Prime Day Amazon: Η πανδημία άλλαξε την ημερομηνία

Prime Day Amazon: Η Amazon γιόρτασε την 20ή επέτειό της το 2015, εισάγοντας μια ημέρα μεγάλων προσφορών στο Amazon.com.

Prime Day Amazon: Η πανδημία άλλαξε την ημερομηνία της Amazon Prime Day και ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon όρισε επιτέλους την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του διήμερου event που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, όπου κάνει εκπτώσεις για τα μέλη του Amazon Prime. Η Amazon γιόρτασε την 20ή επέτειό της το 2015, εισάγοντας μια ημέρα μεγάλων προσφορών στο Amazon.com. Η εταιρεία προσέφερε μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα με το brand της Amazοn, καθώς και δεκάδες χιλιάδες άλλα αντικείμενα από τρίτους πωλητές. Όλη η εκδήλωση, που ονομάζεται Prime Day, ήταν μια τεράστια επιτυχία, και έτσι η Amazon καθιέρωσε την ετήσια εκδήλωση της.
Σύμφωνα με την εταιρεία η Prime Day θα κρατήσει δύο ημέρες και φέτος, με τις εκπτώσεις να ξεκινούν τα μεσάνυχτα της 13ης Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως τις 14 Οκτωβρίου.

Πάνω από 1 εκατομμύριο προσφορές σε κάθε κατηγορία για τα μέλη του Prime της Amazon που θα έχουν πρόσβαση , συμπεριλαμβανομένων και των κατηγοριών παιχνιδιών, ηλεκτρονικών ειδών και ειδών ένδυσης, σύμφωνα με την γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου. Θα υπάρξουν χιλιάδες προσφορές φέτος – όχι μόνο στις συσκευές της Amazon, όπως το Amazon Echo, αλλά και σε προϊόντα τεχνολογίας επιχειρήσεων. Αναμένουμε μεγάλες προσφορές στις συσκευές Fire TV, Fire tablet, Kindle e-reader και συσκευές Echo, αλλά θα πρέπει να αναζητήσετε τις προσφορές τύπου Black Friday σε ολόκληρο τον ιστότοπο.

Πάνω από 1 εκατομμύριο προσφορές σε κάθε κατηγορία για τα μέλη του Prime της Amazon

Σύμφωνα με το CNBC, κυκλοφορούσαν φήμες ήδη ότι η Prime Day θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου, διότι η εταιρεία νωρίτερα είχε αποστείλει στους εργαζομένους εσωτερική ενημέρωση με την οποία απέρριπτε τυχόν αιτήματα αδείας των εργαζομένων στις αποθήκες της για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Πηγή: guardian

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις