Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πομπέο Ελλάδα: Αντίδραση ΚΙΝΑΛ, “διπρόσωπος ο Μητσοτάκης”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πομπέο Ελλάδα: Αντίδραση ΚΙΝΑΛ, “διπρόσωπος ο Μητσοτάκης”

Πομπέο Ελλάδα: Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο ακόμη και για υποκρισία

Πομπέο Ελλάδα: Για ιστορική υποκρισία και λαϊκισμό κατηγορεί τον Πρωθυπουργό το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή την κοινή δήλωση ΗΠΑ-Ελλάδας μετά τη συνάντηση Πομπέο-Δένδια. Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο ακόμη και για υποκρισία. Από το «στόχαστρο» δεν ξεφεύγει ο Αλέξης Τσίπρας. με το ΚΙΝΑΛ να κάνει λόγο για «κολοτούμπα» ως τακτική του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και του πρωθυπουργού.

Ολόκληρη η δήλωση του Κινήματος Αλλαγής: «Ως αντιπολίτευση η ΝΔ καταψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών, την χαρακτήριζε «Εθνική ήττα». Ως Κυβέρνηση τώρα, στο σημερινό κοινό ανακοινωθέν, την χαρακτηρίζει «ιστορική». Ιστορική υποκρισία και λαϊκισμός. Διπρόσωπος ο κ. Μητσοτάκης, Ιανός και μάλιστα στα Εθνικά Θέματα. Η κολοτούμπα τελικά είναι τακτική και για τους δύο, για τον κ. Τσίπρα και για τον κ. Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις