Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νικόλας Παπαπαύλου – Big Brother 2020: Ο πρώην παίκτης μιλάει για τη δύσκολη εφηβεία που έζησε
LIFESTYLE

Νικόλας Παπαπαύλου – Big Brother 2020: Ο πρώην παίκτης μιλάει για τη δύσκολη εφηβεία που έζησε

Νικόλας Παπαπαύλου - Big Brother 2020: Η εξομολόγηση του πρώην παίκτη του Big Brother για τα περιστατικά βίας που έχει δεχτεί

Νικόλας Παπαπαύλου – Big Brother 2020: Τον Νικόλα Παπαπαύλου τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother. O διαγωνιζόμενος πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από το ριάλιτι και σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι κατά την εφηβεία δέχθηκε σωματική και ψυχολογική βία λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης ενώ τόνισε ότι αυτό τον παρακίνησε να ασχοληθεί ενεργά με την υπεράσπιση όλων των ομάδων που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Δεν έχεις κρύψει ότι κατά τα εφηβικά σου χρόνια δέχθηκες σωματική και ψυχολογική βία, εξαιτίας της διαφορετικότητας σου.

Δεν ήμουν ποτέ το παιδί που είχε ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο ή στα αμιγώς αντρικά χόμπι. Ήμουν ένας πολύ πιο χαμηλών τόνων ήρεμος άνθρωπος. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της εφηβείας εντοπίζουν όποιον βρίσκεται στην άκρη και του επιτίθενται.

Το μπούλινγκ και η δύσκολη εφηβεία

Αυτό στην περίπτωσή μου μεταφράστηκε εκτός από το λεκτικό μπούλινγκ ακόμα και σε σωματική βία, στριμώχνοντάς με έξω από το σχολείο, πιάνοντάς με από το λαιμό, προσπαθώντας να πάρουν το χαρτζιλίκι που είχα μαζί μου. Το έπρατταν, γιατί ήξεραν ότι δεν θα αντιδράσω. Περνώντας ο καιρός, αποδεχόμενος αυτό που είμαι, ξεκίνησα να βάζω πολύ αυστηρά όρια.

Αυτό φαντάζομαι σε ώθησε στο να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα όλων των ασθενών ομάδων. «Ακριβώς. Όταν έχεις βιώσει μπούλινγκ και έχεις πατήσει πια στα πόδια σου, φωνάζεις όχι μόνο για σένα αλλά και για τους άλλους», είπε στο «7 Μέρες TV».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις