Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σύζυγος ποδοσφαιριστή Τουρκία: Πλήρωσε δολοφόνο για να τον σκοτώσουν
ΚΟΣΜΟΣ

Σύζυγος ποδοσφαιριστή Τουρκία: Πλήρωσε δολοφόνο για να τον σκοτώσουν

Σύζυγος ποδοσφαιριστή Τουρκία: Η γυναίκα είχε παράνομη σχέση με τον Έρντι Σουνγκούρ, μαζί με τον οποίο αναμένεται να κατηγορηθούν για «απόπειρα δολοφονίας».

Σύζυγος ποδοσφαιριστή Τουρκία: Η Γιαγκμούρ Ασίκ, σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών, αποφάσισε να δολοφονήσει τον άντρα της, του παλαίμαχου Τούρκου ποδοσφαιριστή, Εμρέ Ασίκ. Η Γιαγκμούρ, όπως μεταδίδει η αγγλική έκδοση της Hurriyet, προσέφερε 1,1 εκατ. ευρώ σε επαγγελματία δολοφόνο για να σκοτώσει τον σύζυγό της και να τον θάψει σε σημείο που δεν θα τον βρει κανείς. Η γυναίκα είχε παράνομη σχέση με τον Έρντι Σουνγκούρ, μαζί με τον οποίο αναμένεται να κατηγορηθούν για «απόπειρα δολοφονίας».

Οπως αναφέρει το κατηγορητήριο που κατατέθηκε από τον εισαγγελέα της βορειοδυτικής επαρχίας Ντούζτσε, αρχικά, η Γιαγκμούρ Ασίκ ζήτησε από τον Σουνγκούρ να σκοτώσει τον σύζυγό της. Οταν εκείνος αρνήθηκε, αποφάσισε να απευθυνθεί σε επαγγελματία, που είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία τριών ανθρώπων.

«Είχα μια σχέση με την Γιανγκμούρ. Σκέφτηκε να κληρονομήσει την περιουσία του μόνο μετά το θάνατο του Εμρέ Ασίκ. Μου ζήτησε να τον σκοτώσω, αλλά αρνήθηκα», δήλωσε ο Σουνγκούρ στην κατάθεσή του προς τους εισαγγελείς.

Η Γιανγκμούρ φέρεται να έδωσε όπλο στον δολοφόνο και να έψαξαν μαζί για περιοχές, προκειμένου να θάψουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Η δολοφονία του Εμρέ δεν έγινε πράξη, καθώς ο επαγγελματίας δολοφόνος παραιτήθηκε και τα ομολόγησε όλα στον πρώην ποδοσφαιριστή.

Η Γιαγκμούρ και ο 46χρονος Εμρέ παντρεύτηκαν στη Γαλλία το 2012 και το ζευγάρι έχει τρία παιδιά μαζί.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης διαζυγίου αφού η γυναίκα του κατηγορήθηκε ότι είχε παράνομη σχέση, οδηγώντας στις φερόμενες απόπειρες της να τον σκοτώσει. Ο Εμρέ Ασίκ είναι πολύ διάσημος στην Τουρκία, αφού έχει αγωνιστεί και στις τρεις μεγάλες ομάδες της Κωνσταντινούπολης. Τη Γαλατασαράι, τη Φενέρμπαχτσέ και τη Μπεσίκτας.

https://www.instagram.com/p/B2tSXhAgQOi/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις