Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: “Μπλε” φιλοδοξίες!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: “Μπλε” φιλοδοξίες!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Μονο τα διπλά σε Μπέρμιγχαμ και Λονδίνο σκέφτονται η Τσέλσι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και η Εβερτον απέναντι στην Κρύσταλ Πάλας αντίστοιχα

26.09.2020 | 15:07

Πρέμιερ Λιγκπροαναγγελία: Η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Τσέλσι σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αγγλική πρέμερσιπ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει άσχημα την σεζόν. Έχουν δύο ήττες από Λέστερ και Έβερτον αντίστοιχα. Ενώ, και στο Καραμπάο Καπ αποκλείστηκαν από την Μπρέτφορντ στα πέναλτι. Δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, οι «μπλε» έρχονται από την ήττα με την Λίβερπουλ. Έχουν δείξει καλά δείγματα και αν συνεχίσουν έτσι θα πάνε καλά στην σεζόν. Έχουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ και είναι το φαβορί.

Σε ένα άλλο σπουδαίο παιχνίδι κοντράρονται δύο ομάδες που έχουν αρχίσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Η Κρύσταλ Πάλας ως γηπεδούχος θα υποδεχτεί την Εβερτον. Η ομάδα του Λονδίνου αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη επί της παρούσης, όχι μόνο για τα όποια αποτελέσματα, αλλά κυρίως για την αγωνιστική της εικόνα. Με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς βρίσκεται  μεταξύ των συμπρωτοπόρων και εκεί θα επιδιώξει να παραμείνει.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σε τροχιά κορυφής

Η Εβερτον, από την άλλη, με τον Κάρλο Αντσελότι μάστορα στο να “φτιάχνει” ομάδες, ξεκίνησε επίσης με δύο νίκες και σκοπεύει να δραπετεύσει και απόψε “τρίποντος” από το άντρο της Πάλας γα να παραμείνει σε τροχιά κορυφής ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων!

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας η Μπέρνλι κοντράρεται με την Σαουθάμπτον, ενώ νωρίς το μεσημέρι η Μπράιτον υποδεχόταν την Μάντσεσρτερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε ακόμη:

“Έριξαν λάσπη, τους επιστρέφει και δεν λένε κουβέντα”
Φέρνει Ντέκερ για “πίσω” από τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός
Οι Αντετοκούνμπο, γίγαντες του μπάσκετ και της ανθρωπιάς
Exit mobile version