ΑΕΚ – μεταγραφές: Τάσεις φυγής από Μπακάκη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Τάσεις φυγής από Μπακάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - μεταγραφές: Αισθάνεται εκτός ροτέισον και ζήτησε να πάει δανεικός στη Λεγκανές - Προτιμότερη συμφωνία σαν του Βέρντε

26.09.2020 | 09:54

ΑΕΚμεταγραφές: Θέλει να αποχωρήσει για Ισπανία ο Μπακάκης. Ο Έλληνας διεθνής ζήτησε από την «ένωση» να παραχωρηθεί δανεικός στην Λεγκανές. Έτσι, οι δρόμοι των δύο πλευρών είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν έπειτα από 6 χρόνια. Θυμίζουμε, η ισπανική ομάδα έχει εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον της για τον 29χρονο. Ο ίδιος έχει χάσει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ. Ο προπονητής του, Μάσιμο Καρέρα, φαίνεται να μην τον υπολογίζει, αφού δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, παρά μόνο στον τελικό κυπέλλου. Με τον Ιταλό να προτιμάει τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Παουλίνιο.

Η Λεγκανές έχει ήδη καταθέσει πρόταση για τον παίχτη, ωστόσο, έχει απορριφθεί από τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων». Όμως, ο Μπακάκης πιέζει για την μετακίνηση του. Ενώ, οι Ισπανοί θα καταθέσουν ανανεωμένη πρόταση. Από πλευράς ΑΕΚ, έχουν κάνει ξεκάθαρο πως θα συζητήσουν μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά.

ΑΕΚ – μεταγραφές: “Παίζει” και ο δανεισμός

Το σενάριο του δανεισμού του Μπακάκη ασφαλώς και θα εξεταστεί. Όμως, υπάρχει η προτίμηση στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για μια συμφωνία τύπου Βέρντε. Πιο συγκεκριμένα, προτιμούν να αγωνιστεί δανεικός για μια σεζόν και να υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του από τους Ισπανούς. Η ΑΕΚ αξιώνει για τον 29χρονο δεξιό μπακ ένα ποσό ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μεγάλο ρόλο παίζει και το ότι ο Μπακάκης είναι διεθνής και έχει κάνει γεμάτες σεζόν. Ενώ δεσμεύεται με την Ενωση με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Δείτε ακόμη:

“Έριξαν λάσπη, τους επιστρέφει και δεν λένε κουβέντα”
Φέρνει Ντέκερ για “πίσω” από τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός
Οι Αντετοκούνμπο, γίγαντες του μπάσκετ και της ανθρωπιάς
Exit mobile version