Prison Break season 6: Επιστρέφει μία από τις καλύτερες σειρές των εποχών

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Prison Break season 6: Επιστρέφει μία από τις καλύτερες σειρές των εποχών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Prison Break season 6: Οι New York Times, χαρακτήρισαν το Prison Break ως μια από τις πιο πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες νέες τηλεοπτικές σειρές.

24.09.2020 | 17:36

Prison Break season 6: Το Prison Break, έρχεται! Ο πρωταγωνιστής, Ντόμινικ Πάρσελ, μόλις επιβεβαίωσε πως η σειρά θα επιστρέψει για 6η σεζόν.Η 50χρονος ηθοποιός ενημέρωσε τους οπαδούς του για την εξέλιξη αυτή, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, απαντώντας στις φήμες που είχαν ακουστεί και τονίζοντας πως το «Prison Break» θα επιστρέψει, παρά τους ισχυρισμούς πως κάτι τέτοιο δεν ήταν στα σκαριά. Αναρτώντας μια selfie του, έγραψε: «Φήμη νούμερο 1: Είμαι μεγάλος. Ναι, είμαι 50 χρονών… Φήμη νούμερο 2. Είμαι φαλακρός. Όχι, έχω μαλλιά απλά ο κόσμος απαιτεί να τα ξυρίζω. Φήμη νούμερο 3. α υπάρξει 6ος κύκλος Prison Break. Ναι… Φήμη νούμερο 4. Συμπαθώ τους ανθρώπους; Όχι, Όχι τις μάζες. Σίγουρα όχι».

Να σημειωθεί πως το Prison Break έπαιξε για πέντε σεζόν με τις 4 πρώτες να προβάλλονται μεταξύ 2005 και 2009, προτού βγει η τελευταία το 2017. Στη δραματική σειρά πρωταγωνίστησε ο Γουέντγουορθ Μίλερ ως Μάικλ Σκόφιλντ ενώ ο Ντόμινικ Πάρσελ έπαιξε τον αδερφό του Λίνκολν Μπάροους, με την σειρά να επικεντρώνεται στο σχέδιο του Μάικλ να βοηθήσει τον Λίνκολν να δραπετεύσει από την φυλακή αφότου καταδικάστηκε σε θάνατο για έγκλημα που δεν είχε διαπράξει.

Η 5η σεζόν ήταν μια συνέχεια με τον Μάικλ να επιστρέφει από τους νεκρούς καθώς παλεύει να πάρει πίσω την ταυτότητά του και να σκοτώσει τον «Ποσειδώνα», τον υπεύθυνο για την εξαφάνισή του. Η σειρά ολοκληρώθηκε με τον Μάικλ να αρνείται να γίνει μέλος της CIA, προκειμένου να ζήσει μια φυσιολογική ζωή με τη σύζυγό του Σάρα και τον γιο τους, Μάικ.

Το φανατικό κοινό του Prison Break

To αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox υποστήριξε το Prison Break δημιουργώντας μία τεράστια διαφημιστική καμπάνια. Ενδεικτικά, το πρώτο επεισόδιο της σειράς παρακολουθήθηκε από 10.500.000 τηλεθεατές, νούμερο που η Fox είχε να δει από την εποχή  του Melrose Place και του Αlly McBeal σε καλοκαιρινή περίοδο.

Οι New York Times, χαρακτήρισαν το Prison Break ως μια από τις πιο πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες νέες τηλεοπτικές σειρές και το περιοδικό Entertainment Weekly το αποκάλεσε «ένα από τα καλύτερα νέα σόου για το 2005».  Στον αντίποδα η  Washington Post άσκησε κακή κριτική για την «ζοφερή προσποίηση» και τις «τσιτωμένες ερμηνείες».

Η σειρά όπως και να΄χει κράταγε περίπου 10 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά εβδομάδα σε αγωνία για το τι θα γίνει….

Exit mobile version