ΠΑΟΚ – Ουαγκέ: Εμαθα από Μέσι και Σουάρεζ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Ουαγκέ: Εμαθα από Μέσι και Σουάρεζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΠΑΟΚ - Ουαγκέ: “Θα βοηθήσω την ομάδα να κερδίσουμε τρόπαια, να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους της ομάδας».

24.09.2020 | 14:51

ΠΑΟΚΟυαγκέ: Την πρώτη του συνέντευξη  ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Μούσα Ουαγκέ. Ο Σενεγαλέζος μίλησε για όλα στο “PAOK TV”. Αναφέρθηκε στην συνύπαρξη του με τον Μέσι και τον Σουάρεζ. Ακόμα, αναφέρθηκε στην απόφαση του να αγωνιστεί με τον “δικέφαλο” αλλά και τους στόχους που έχει. Ενώ, ανέφερε πως θα δώσει τα πάντα για να τους πετύχει. Μίλησε για τα προσόντα, που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής και για τους φιλάθλους της ομάδας. Στους οποίους έστειλε και το μήνυμα του, αφού τους κάλεσε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα με τον τρόπο, που το κάνουν και ότι εκείνοι θα δώσουν τα πάντα

Πιο συγκεκριμένα, για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ καλά με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι έχω πολλούς στόχους να πετύχω με αυτήν τη μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας». Ενώ, για τους στόχους του με τον δικέφαλο πρόσθεσε: «Εγώ προσωπικά θέλω να κάνω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει και να κερδίσουμε τρόπαια αν μπορούμε. Νομίζω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους της ομάδας».

ΠΑΟΚ – Ουαγκέ: “Τρελοί και φανταστικοί οι οπαδοί”

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε και για το κεφάλαιο Μπαρτσελόνα, λέγοντας: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να μην αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια. Νιώθω αρκετά δυνατός να έρθω εδώ, ώστε να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Η προπόνηση με παίκτες όπως ο Μέσι κι ο Σουάρες με έχουν κάνει πιο έμπειρο. Έμαθα πολλά απ΄αυτούς και νομίζω ότι με ωφέλησε ώστε να ανέβω επίπεδο» και αναφέρθηκε στα προσόντα του ως ποδοσφαιριστής: «Νομίζω ότι είμαι ένας γρήγορος παίκτης, πολύ επιθετικός. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα προσόντα μου».

Κλείνοντας έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Νομίζω πως έχω μήνυμα γι΄αυτούς. Είδα κάποια βίντεο στα σόσιαλ μίντια, νομίζω ότι είναι τρελοί και φανταστικοί. Συνεχίστε παιδιά να μας υποστηρίζετε με αυτόν τον τρόπο και εμείς θα δώσουμε τα πάντα για εσάς.

Δείτε ακόμη:

Καθαρή νίκη 2-0 την Ομόνοια ο Ολυμπιακός, προβάρει φανέλα με το αστέρι!
Ματσάρα και “Χ” στο Μόλντε, διπλό στη Γάνδη η Ντινάμο Κιέβου
Μπάσκετ – Τσάμπιονς Λιγκ: Φουλ δουλειά για F8!
Exit mobile version