GNTM 3 σπίτι: Το παιχνίδι… αρχίζει

LIFESTYLE

GNTM 3 σπίτι: Το παιχνίδι… αρχίζει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

GNTM 3 σπίτι:  Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ένας υποψήφιος κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 3. Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.

23.09.2020 | 15:22

GNTM 3 σπίτι: Μετά από μία συναρπαστική φωτογράφιση με μαγιό και πολλά απρόοπτα, οι τέσσερις κριτές επέλεξαν την τελική 20άδα που μπαίνει στο σπίτι του GNTM 3. Δέκα όμορφα αγόρια και δέκα εντυπωσιακά κορίτσια από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν μία δύσκολη διαδρομή και όποιος… νικήσει. Οι 40 υποψήφιοι του GNTM που ξεχώρισαν, δοκιμάστηκαν στη δεύτερη φάση του bootcamp. Αγόρια και κορίτσια φόρεσαν λευκά μαγιό, ποζάροντας στην πισίνα για τον γνωστό φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ένας υποψήφιος κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 3. Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.

Οι υπόλοιποι 39 υποψήφιοι, ρίχτηκαν στη «μάχη» για να διεκδικήσουν τα 19 εισιτήρια που απέμεναν για το μεγάλο όνειρο της συμμετοχής στην τελική 20άδα του διαγωνισμού. Οι 20 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 3 είναι οι: Κωνσταντίνος, Ηρακλής, Έντουαρντ, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Σήφης, Αντρέας, Ρασέλ, Ξένια, Μαρινέλα, Μαρία Αγάπη, Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Παναγιώτης, Δήμος, Χρύσα, Ίρις, Λία, Εμμάνουελ και Παναγιώτης.

Δείτε ακόμη
“Σας αξίζει θάνατος ξεφτίλες” – Το άγριο ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη
Η πρώτη… αντίδραση Σκουλού για τη φωτογράφιση δίπλα στον άστεγο
Η Κοσιώνη στη Μαλέσκου: “Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου”
“Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανοίγει το τεράστιο στόμα της και νομίζεις θα σε χάψει»
Exit mobile version