Σκουλός άστεγος – φωτογράφιση: Δεν δέχθηκε να κάνει δηλώσεις ο φωτογράφος

LIFESTYLE

Σκουλός άστεγος – φωτογράφιση: Δεν δέχθηκε να κάνει δηλώσεις ο φωτογράφος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σκουλός άστεγος - φωτογράφιση: Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή μία εικόνα που δείχνει τον Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει στο κέντρο της Αθήνας ένα μοντέλο, την ίδια στιγμή που ακριβώς δίπλα του υπάρχει ένας άστεγος.

23.09.2020 | 11:18

Σκουλός άστεγος – φωτογράφιση: Στον απόηχο των αντιδράσεων που προκάλεσε εικόνα του Δημήτρη Σκουλού να φωτογραφίζει νεαρή κοπέλα, ενώ δίπλα τους κοιμάται ένας άστεγος, η εκπομπή «Ευτυχείτε» προσέγγισε τον φωτογράφο για μία δήλωση. Το θέμα σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου επαναλαμβάνοντας τα όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή εκπομπή του Open.  H φωτογράφιση προοριζόταν για γνωστό περιοδικό και όχι για το GNTM. Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στην χθεσινή εκπομπή: «Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ευαίσθητος. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει μέσα από μια φωτογραφία. Μπορεί μετά να του μίλησαν και να βοήθησαν. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε πριν ή μετά».

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί έκαναν λόγο για την σκληρή πραγματικότητα, την απότομη προσγείωση στην καθημερινότητα και τη ντροπή της κοινωνίας. Το γεγονός σχολίασε και η Ελενα Ακρίτα σημειώνοντας: Μόντελινγκ δίπλα στον άστεγο; Αληθεύει ότι αυτό το αίσχος είναι από φωτογράφηση του GNMT; (Έχω καλύψει το πρόσωπο του ανθρώπου)

Ο φωτογράφος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του «Ευτυχείτε»:

Δείτε ακόμη
Κατακραυγή για τον Σκουλό – Η φωτογράφιση δίπλα σε άστεγο που προκαλεί αντιδράσεις
Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας ποζάρουν με μαγιό στην πισίνα του GNTM
“Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανοίγει το τεράστιο στόμα της και νομίζεις θα σε χάψει»
Η Κοσιώνη στη Μαλέσκου: “Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου”
Exit mobile version