Γιουρόπα Λιγκ – Απόλλων Λεμεσού: Αποκλεισμός!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – Απόλλων Λεμεσού: Αποκλεισμός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γιουρόπα Λιγκ - Απόλλων Λεμεσού: Εκτός συνέχειας τέθηκε η Κυπριακή ομάδα με βαριά εντός έδρας ήττα 0-5 από την Πολωνική Λέχ Πόζναν

23.09.2020 | 21:23

Γιουρόπα ΛιγκΑπόλλων Λεμεσού: Τέλος το ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Απόλλων Λεμεσού! Οι Κύπριοι ηττήθηκαν με το βαρύ 0-5 από την Λεχ Πόζναν και έμειναν εκτός του Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Υπήρχε αρκετή ένταση και ο πρώτος τους στόχος ήταν, να εξασφαλίσουν το μηδέν στην άμυνα τους.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να έχουν περισσότερη ενέργεια και κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα. Ήταν επικίνδυνοι και τελικά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο 42’ ο Τίμπα έκανε το 0-1 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Γιουρόπα Λιγκ – Απόλλων Λεμεσού: Σαρωτικό β’ μέρος

Στο β’ μέρος, η Λεχ Πόζναν κατάφερε να πετύχει γρήγορα και δεύτερο γκολ. Στο 47’ ο Ισάκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη. Ο Απόλλων δεν τα παράτησε, ωστόσο δεν φάνηκε να μπορεί, να απειλήσει. Είχε διάθεση αλλά δεν μπορούσε να βρει τρόπους, για να διασπάσει την άμυνα των Πολωνών. Στο 58’ ο Καμίνσκι έκανε το 0-3, τελειώνοντας τις ελπίδες των γηπεδούχων. Δεν σταμάτησε μόνο εκεί και στο 81’ ο Σικόρα πέτυχε το τέταρτο τέρμα των γηπεδούχων. Ενώ, λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Τίμπα με δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το 0-5 που ήταν και τελικό σκορ.

Δείτε ακόμη:

Ανανέωσε και επέκτεινε το συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Σβάρνας
Ακόμα τρία χρόνια στα ερυθρόλευκα ο Κώστας Παπανικολάου
Έδωσε Βέρντε στην Σπέτσια και βάζει στα ταμεία 1,1 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ
Exit mobile version