Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χαρδαλιάς παπάς: Τι λέει ο ιερέας στην Καρδίτσα – “Άδειασμα” από Παπαθανάση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς παπάς: Τι λέει ο ιερέας στην Καρδίτσα – “Άδειασμα” από Παπαθανάση

Χαρδαλιάς παπάς: «Δεν φίλησα το χέρι του παπά, έκλινα στο ράσο του με σεβασμό», υποστηρίζει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Χαρδαλιάς παπάς: Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, “άδειασε” τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, για τη σημερινή του κίνηση να φιλήσει το χέρι του ιερέα στο Μουζάκι Καρδίτσας. “Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και αυτή τη στιγμή πάνω από όλα είναι η δημόσια υγεία”, δήλωσε, μιλώντας στα “Παραπολιτικά 90,1” ο κ. Παπαθανάσης, όταν ρωτήθηκε εάν θα φιλούσε το χέρι ιερέα, όπως έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε πως δεν θα φιλούσε κανένα χέρι και πως θα ήταν πολύ προσεκτικός και θα εφάρμοζε κάθε μέτρο.

“Σαφώς μπορεί να υποκλιθώ σε έναν ιερέα, αλλά στην εποχή που ζούμε νομίζω ότι πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα”, κατέληξε ο ίδιος.

Χαρδαλιάς: Δεν φίλησα το χέρι του παπά, έσκυψα με σεβασμό στο ράσο του

Μία θυμωμένη απάντηση έδωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στα σχόλια που διατυπώθηκαν για το περιστατικό με τον παπά που διέσωσαν τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας στην Οξιά της Καρδίτσας και την εικόνα του ιδίου να φιλάει το χέρι του παπά. Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην απάντησή του σημειώνει ότι είχε βγάλει τη μάσκα μόνο και μόνο για να πιει νερό και ότι δεν φίλησε το χέρι του παπά, αλλά έσκυψε με σεβασμό στο ράσο του.

Ο ιερέας που χαιρέτησε ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο συγχαίροντας τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη που… φίλησε το χέρι του.  «Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια», ανέφερε.

«Με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δεν θα το παραδεχόμουν. Πηγαίνοντας με μάσκα αμφισβητείς τις χάρες του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, όμως οι νόμοι της πολιτείας με τις χάρες του Θεού απέχουν πολύ»., συμπλήρωσε.

Δείτε ακόμη

“Λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής” – Η απάντηση Χαρδαλιά για το “χειροφίλημα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις