Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκουλός – άστεγος: Η φωτογράφιση που προκαλεί σάλο
LIFESTYLE

Σκουλός – άστεγος: Η φωτογράφιση που προκαλεί σάλο

Σκουλός - άστεγος: Ο Δημήτρης Σκουλός κατακεραυνώνεται στο twitter, για τη φωτογράφηση μόδας δίπλα σε άστεγο: "Η ντροπή της κοινωνίας".

Σκουλός – άστεγος: Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μία εικόνα που δείχνει τον Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει στο κέντρο της Αθήνας ένα μοντέλο και ακριβώς δίπλα του ένας άστεγος να κοιμάται. Το περιστατικό σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες των social media με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για απρεπή συμπεριφορά και ασέβεια του φωτογράφου προς τον άστεγο τονίζοντας παράλληλα την αδικία και την ανισότητα που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Ο Δημήτρης Σκουλός μαζί με τους συνεργάτες του φωτογράφιζαν το μοντέλο για τις ανάγκες ενός πολύ γνωστού περιοδικού.

Στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή της οδού Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, αυτή είναι μια εικόνα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Άστεγοι κοιμούνται στη μέση του δρόμου σε άθλιες συνθήκες.

Σκουλός – άστεγος: Δεν είναι για το GNTM

Αν και αρχικά πολλοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για φωτογράφιση του GNTM, η εκπομπή Ευτυχείτε ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: “Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ευαίσθητος. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει μέσα από μια φωτογραφία. Μπορεί μετά να του μίλησαν και να βοήθησαν. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε πριν ή μετά”.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε: “Είμαι σίγουρος ότι μετά τη λήψη, βοήθησαν. Όσοι κυκλοφορούν στην Αθήνα βλέπουν συνεχώς αυτό το φαινόμενο, ας ελπίζουμε να εκλείψουν αυτές οι εικόνες”.

Τα σχόλια στο Πρωινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις