Αθήνα

°C

Τετάρτη

04

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απαγωγή Μαρκέλλας – 33χρονη: Άγνωστοι βανδάλισαν το σπίτι της κατηγορούμενης
ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Μαρκέλλας – 33χρονη: Άγνωστοι βανδάλισαν το σπίτι της κατηγορούμενης

Απαγωγή Μαρκέλλας - 33χρονη: Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Νούζελας κάνει λόγο για προσχεδιασμένη ενέργεια εκδίκησης και δηλώνει πως πρόκειται να υποβληθεί μήνυση.

Απαγωγή Μαρκέλλας – 33χρονη: Καταγγελία ότι άγνωστοι βανδάλισαν το διαμέρισμα της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου, η οποία κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλας στη Θεσσαλονίκη, έκανε ο δικηγόρος της πρώτης, Βασίλης Νούλεζας. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Νούζελας κάνει λόγο για προσχεδιασμένη ενέργεια εκδίκησης και δηλώνει πως πρόκειται να υποβληθεί μήνυση.

Η σχετική ανάρτηση

«Βανδαλισμός από άγνωστους στο διαμέρισμα της κατηγορούμενης 33χρονης Ειρήνης ΜΟΥΡΘΟΥ για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας! Βανδαλίσθηκε κυριολεκτικά το διαμέρισμα της προφυλακισμένης 33 χρόνης Ειρήνης ΜΟΥΡΘΟΥ που κατηγορείται για την απαγωγη της 10 χρόνης ανήλικης μαθήτριας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.  Αυτό διαπίστωσε πριν λίγες ημέρες ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος να παραλάβει τα κινητά πράγματα της(Πλυντήριο τηλεόραση έπιπλα, οικοσκευή ρούχα υποδήματα κοσμήματα και προσωπικά είδη ) προκειμένου να εκκενωθεί και να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη το διαμέρισμα ,που είχαν σχεδόν καταστραφεί με σφοδρά κτυπήματα.

Αντίκρισε εικόνα αποκαρδιωτική ολοκληρωτικής καταστροφής. Να σημειωθεί ότι κλειδιά του διαμερίσματος έχουν ο ιδιοκτήτης(εκμισθωτής) και η Υποδ/νση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των Δικηγόρων των δύο πλευρών για απόδοση του μισθίου στον ιδιοκτήτη. Ο Δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης της κΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ εξοργισμένος δήλωσε ότι πρόκειται αναντίρρητα για κακόβουλη προσχεδιασμένη ενέργεια εκδίκησης ,για την οποίαν θα υποβληθεί άμεσα μηνυτήρια αναφορά στις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που εσέβαλαν στην οικία της.

Ενώ θα ενημερωθεί η κ. Ανακρίτρια του 1ου Τακτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης για το συμβάν αυτό. Υποψιάζομαι ποιοι άγνωστοι ενήργησαν έτσι βάναυσα,μανιωδώς με ποια κίνητρα, όμως θα περιμένουμε την αναλυτική καταγραφή και εκτίμηση των προκληθεισών σημαντικών εκτεταμμένων ζημιών αρκετών χιλιάδων € στα κινητά πράγματα την περιουσία της μεγάλης αξίας και τα αποτελέσματα της έρευνας. Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη είναι απόρροια αποτέλεσμα των υπερβολών και συντονισμένης επίθεσης σε βάρος της στοχοποιημένης εντολέως μου από τα ΜΜΕ και τους Δικηγόρους της οικογένειας, πριν ακόμη λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη. Αυτός είναι δυστυχώς ο νομικός πολιτισμός μας», αναφέρει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις