Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κεραμέως για άνοιγμα σχολείων: Το μήνυμα της υπουργού για το πρώτο κουδούνι
ΕΛΛΑΔΑ

Κεραμέως για άνοιγμα σχολείων: Το μήνυμα της υπουργού για το πρώτο κουδούνι

Κεραμέως για άνοιγμα σχολείων: Μια νέα χρονιά ξεκινά γεμάτη όρεξη για μάθηση, ελπίδες, προσδοκίες, αλλά και με τις ιδιαιτερότητες μίας νέας κανονικότητας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νίκη Κεραμέως,

Κεραμέως για άνοιγμα σχολείων: Το μήνυμά της για το άνοιγμα των σχολείων έστειλε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Αναφερόμενη στο πρώτο κουδούνι στα σχολεία, που έγινε με μάσκες, αντισηπτικά και θερμομέτρηση, η υπουργός επισήμανε ότι «επιστρέφουμε στα θρανία τηρώντας τα μέτρα, ακούγοντας τους δασκάλους και τους καθηγητές μας, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Μαθαίνουμε ασφαλείς».

Η κυρία Κεραμέως ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλες και σε όλους, τονίζοντας ότι οι προτεραιότητες είναι δύο: αφενός, να συνεχιστεί όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται η «απαραίτητη για όλους εκπαιδευτική διαδικασία», αφετέρου να προστατευτεί η «πολύτιμη υγεία των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών μας, των οικογενειών μας». «Μια νέα χρονιά ξεκινά, γεμάτη όρεξη για μάθηση, ελπίδες, προσδοκίες, αλλά και με τις ιδιαιτερότητες μίας νέας κανονικότητας», υπογραμμίζει η κ. Κεραμέως, και καταλήγει: «Τους περασμένους μήνες δοκιμαστήκαμε πολύ. Όμως προσαρμοστήκαμε, αλλάξαμε τις συνήθειές μας και βγήκαμε νικητές. Έτσι και τώρα, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι».

Δείτε ακόμη
Γονιός έξω από σχολείο: «Θα συνεχίσω να φέρνω τα παιδιά μου χωρίς μάσκα και ας μην τα δέχονται»
Παγώνη: “Έγκλημα να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο χωρίς μάσκα”
Θρίλερ στον Ασπρόπυργο: Εντοπίστηκαν δύο πτώματα μέσα σε κοντέινερ
Νέο “χαστούκι” στην Τουρκία – Πώς οι Ένοπλες Δυνάμεις προστάτεψαν την πτήση της ΠτΔ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις