Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Με το δεξί Γρανάδα, Οσασούνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Με το δεξί Γρανάδα, Οσασούνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Επιβλήθηκαν 2-0 των Μπιλμπάο εντός και Καντιθ εκτός έδρας - Ισοπαλία 0-0 για Εϊμπάρ και Θέλτα στο τρίτο σαββατιάτικο ματς

13.09.2020 | 00:59

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν η Γρανάδα, η οποία επικράτησε με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ετσι, εκτός των άλλων, ανέβασε και ψυχολογία εν όψει του αγώνα με την Τέουτα Ντούρες για το Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Δεν μπορούσαν να απειλήσουν και προσπαθούσαν να κρατήσουν τις εστίες τους ανέπαφες. Η Μπιλμπάο ανέβασε την απόδοση της και κράτησε την κατοχή, ωστόσο, ήταν φλύαρη και δεν μπόρεσε να πατήσει στην περιοχή της Γρανάδα. Έκανε φάσεις, ωστόσο, δεν ήταν πραγματική απειλή για την εστία του Ρουί Σίλβα. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και πήραν αμέσως το προβάδισμα στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα, ο Χερέρα έκανε το 1-0 στο 49’, ενώ, 4 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της, αφού, ο Μίγια έκανε το 2-0 στο 53’. Στην συνέχεια, η Μπιλμπάο προσπάθησε να αντιδράσει. Είχε την κατοχή και προσπάθησε να ελέγξει τον αγώνα. Έκανε φάσεις και απείλησε, ωστόσο, η Γρανάδα αμύνθηκε εξαιρετικά, άντεξε στην πίεση και κράτησε ανέπαφη την εστία της. Το τετράλεπτο της ήταν αρκετό και έτσι πήρε την πολύτιμη νίκη, απέναντι στους Βάσκους.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σπουδαίο διπλό η Οσασούνα

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, Εϊμπάρ και Θέλτα κόλλησαν στο μηδέν και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η δε Καντίθ ηττήθηκε με 0-2 από την Οσασούνα που βρήκε τα χρυσά τέρματα της νίκης με τους Λόπεζ (10’) και Γκαρσία (80’).

Δείτε ακόμη:
Ο Ολυμπιακός το νταμπλ 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό-ανέκδοτο
Πήρε βαθμό 1-1 στον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός
Πρώτοι στο γκριντ οι “ομόσταυλοι”, κορυφή ο Χάμιλτον
Exit mobile version