Φόρμουλα 1 – Μουτζέλο: Χάμιλτον για πρωτιά!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Μουτζέλο: Χάμιλτον για πρωτιά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Φόρμουλα 1 - Μουτζέλο: Την 7η πολ ποζίσιον σε 9 αγώνες κατέκτησε ο Αγγλος σούπερ σταρ - Δεύτερος ο Μπότας, στο 3-4 οι Φερστάπεν-Λεκλέρκ της Ρεντ Μπουλ

12.09.2020 | 21:06

Φόρμουλα 1Μουτζέλο: Σαρώνει τα πάντα ο Χάμιλτον. Πήρε την pole position στο Γκραν Πρι του Μουτζέλο. Αυτή είναι η 7η pole position σε 9 αγώνες και η πρώτη του στο Γκραν Πρι της Τοσκάνης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν γρηγορότερος από τον συμπαίχτη του, Βάλτερι Μπότας, με μόλις 0.059 δευτερόλεπτα διαφορά και έτσι η Μερσεντές έκανε το 1-2. Θυμίζουμε, αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του Γκραν Πρι, που, ντεμπουτάρει στην Φόρμουλα 1.

Η Ρεντ Μπουλ κλείδωσε την δεύτερη σειρά, με τον Μαξ Φερστάπεν να είναι μπροστά από τον Άλεξ Άλμπον. Ο Λεκλέρκ θα ξεκινήσει αύριο από την 5η θέση, σε μια μεταβατική περίοδο για την Φεράρι, που, γιορτάζει την 1000η συμμετοχή της σε Γκραν Πρι. Ενώ, ακολουθούν οι Πέρεζ, Στρολ, Ρικιάρντο, Σάινθ και Όκον για να συμπληρωθεί η πρώτη δεκάδα.

Φόρμουλα 1 – Μουτζέλο: Γρήγορη πίστα

Οι πιλότοι είναι εντυπωσιασμένοι με την πίστα, αφού, είναι γρήγορη και έχει απαιτητικές στροφές, κάτι που τους εντυπωσιάζει λόγω των υψηλών ταχυτήτων, που, φτάνουν. Στις δεύτερες τους προσπάθειες, οι οδηγοί δεν μπόρεσαν να βελτιώσουν τους χρόνους τους, αφού, μετά από τετακέ υπήρξε συμφόρεση στην πίστα, με τους οδηγούς να κολλάνε σε μερικά σημεία της. Από την άλλη, ο Φέτελ δεν μπόρεσε να πλασαριστεί ψηλά για ακόμα μία φορά. Αφού, θα ξεκινήσει από την 15η θέση στον αυριανό αγώνα. Εκτός δεκαπεντάδας έμεινε ο νικητής του προηγούμενου αγώνα Γκασλί, αλλά και οι Τζιοβινάτσι, Ράσελ, Λατίφι και Μάγκνουσεν.

Δείτε ακόμη:

Τέλος οι αναβολές, Ολυμπιακός και ΑΕΚ παίζουν για την κούπα 2020!
Με το καλημέρα λονδρέζικο ντέρμπι Φούλαμ – Αρσεναλ στην Αγγλία
Χωρίς προβλήματα ανοίγει η σεζόν για ΟΦΗ και Παναιτωλικό
Exit mobile version