Τελικός Κυπέλλου – Κορωναϊός: Άπαντες υγιείς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός Κυπέλλου – Κορωναϊός: Άπαντες υγιείς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Τελικός Κυπέλλου - Κορωναϊός:  Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στις αποστολές Ολυμπιακού και ΑΕΚ, όλοι έτοιμοι για το μεγάλο αγώνα

11.09.2020 | 23:21

Τελικός ΚυπέλλουΚορωναϊός: Καθαρές οι ομάδες για τον αυριανό τελικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. ΑΕΚ και Ολυμπιακός δεν είχαν κρούσμα κορωνοϊού στις αποστολές τους και είναι έτοιμοι για τον αγώνα. Αφού, σήμερα πραγματοποίησαν και την τελευταία τους προπόνηση, πριν από τον αγώνα. Έτσι, όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ενας τελικός, που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί αύριο. Παρά το σερί αναβολών, είτε για λόγους οργάνωσης και ασφάλειας, είτε για λόγους υγείας (covid-19).

Οι παίχτες του Ολυμπιακού έκαναν τεστ ανίχνευσης χθες και σήμερα, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν αρνητικά και την ομάδα να είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Μετά από τα αποτελέσματα των τεστ, οι πρωταθλητές έκαναν την προπόνηση τους. Εκεί, ήταν παρόντες και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και βοήθησαν τους συμπαίχτες τους ψυχολογικά.

Τελικός Κυπέλλου – Κορωναϊός: Στο Βόλο ο Μελισσανίδης

Χωρίς κάποιο απρόοπτο είναι και η ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” έλαβαν τα αποτελέσματα των τεστ, που, έκαναν σήμερα. Μόλις διαβεβαιώθηκαν ότι ήταν όλα αρνητικά, ταξίδεψαν στην Θεσσαλική πόλη και έκαναν την τελευταία τους προπόνηση εν όψει του αυριανού αγώνα. Η ομάδα έφτασε το απόγευμα στον Βόλο, ενώ, εκεί τους περίμενε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που, θέλει να είναι στο πλευρό της ομάδας, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να παραστεί στον αγώνα, λόγω τιμωρίας. Έκαναν την προπόνηση τους και ετοιμάστηκαν για τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δείτε ακόμη:

Τα βρήκαν Nova και ΠΑΟΚ, στο συνδρομητικό τα ματς του δικεφάλου
Επισημοποίησε την απόφαση για τελικό με περσινά ρόστερ η ΕΠΟ
Ολοι στον Βόλο για λόγους ψυχολογίας στον Ολυμπιακό
Exit mobile version