Σούπερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τζόλης λυτρωτής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τζόλης λυτρωτής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - αγωνιστικό: Με σκόρερ το νεαρό ο δικέφαλος πήρε το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ του τρομερού Νάγκι που κατέβασε ρολά

11.09.2020 | 23:05

Σούπερ Λιγκαγωνιστικό: Με νίκη ξεκινά το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 της ΑΕΛ και πήραν το θετικό αποτέλεσμα εν όψει του παιχνιδιού με την Μπενφίκα. Το παιχνίδι, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Ο Τζόλης, που, συνεχίζει να κάνει καλές εμφανίσεις, πέτυχε το γρήγορο γκολ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, στο 16’. Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να είναι ανώτερος από την Λάρισα. Δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, αφού, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ ήταν καταπληκτικός και έσωσε αρκετές φορές την ομάδα του. Έτσι, ο ΠΑΟΚ οδηγήθηκε με το πλεονέκτημα στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και δεν απειλήθηκαν από την ΑΕΛ. Έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με τον Άκπομ να αστοχεί σε άδειο τέρμα στο 62’. Ενώ, έχασε και δεύτερη σημαντική ευκαιρία 6 λεπτά αργότερα. Οι «βυσσινί» ήταν κατώτεροι και δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι στον αγώνα. Την ίδια ώρα, έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία με τον πρόεδρο της ομάδας, Αλέξη Κούγια να βγάζει ανακοίνωση στο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη και πήρε τους πολύτιμους βαθμούς και την ψυχολογία πριν το ματς με τους Πορτογάλους.

Σούπερ Λιγκ – αγωνιστικό: Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: Τζόλης 18’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων), VAR: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπίσεσβαρ (Κρέσπο 89’), Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Γιαννούλης, Τζόλης (Ζαμπά 89’), Πέλκας (Αντρ. Ζίβκοβιτς 76’), Ακπομ (Σβιντέρσκι 79’).

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Φιλίπ, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Σετσέροβιτς, Σπαρβ, Τρούγιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (Πλατέλλας 57’), Τόρζε (Πινάκας 81’), Ντουρμισάι.

Δείτε ακόμη:

Τα βρήκαν Nova και ΠΑΟΚ, στο συνδρομητικό τα ματς του δικεφάλου
Επισημοποίησε την απόφαση για τελικό με περσινά ρόστερ η ΕΠΟ
Ολοι στον Βόλο για λόγους ψυχολογίας στον Ολυμπιακό
Exit mobile version