Ποδόσφαιρο – Εθνική: Αβρότητες μεταξύ φιλων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Εθνική: Αβρότητες μεταξύ φιλων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ποδόσφαιρο - Εθνική: Ο άσος της Νάπολι με δημοσίευση στα σόσιαλ μίντια ανταπέδωσε στον φίλο του τα καλά του λόγια μετά το ματς με το Κόσοβο

09.09.2020 | 10:03

ΠοδόσφαιροΕθνική: Με ανάρτηση του στο Instagram, ο Κώστας Μανωλάς συνεχάρη τον Δημήτρη Σιόβα για το γκολ του αλλά και για τα λόγια του στις δηλώσεις, που, έκανε μετά τον αγώνα με το Κόσοβο. Θυμίζουμε, ο στόπερ της Λεγανιές μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μανωλά. Ο Σιόβας μετά τη νίκη στην 2η αγωνιστική του Nations League, όπου πέτυχε το δεύτερο γκολ, παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες, δήλωσε ότι ο Κώστας Μανωλάς είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Ενώ, σχολίασε και την απουσία του Μανωλά από την ομάδα. 

Θυμίζουμε, ο Τζον Φαντ Σχιπ δεν έχει καλέσει τον Έλληνα αμυντικό της Νάπολι στην αποστολή της Εθνικής. Κάτι που ο αμυντικός της Λεγανιές θεωρεί πως είναι λάθος. Επίσης, ο Δημήτρης Σιόβας ανέφερε, πως, δεν έχει την καλύτερη χημεία με τον Σβάρνα και πρόσθεσε, πως, ο νεαρός στόπερ της «ένωσης» θα γινόταν καλύτερος με τον Μανωλά δίπλα του.

Ποδόσφαιρο – Εθνική: Συγχαρητήρια για όλα

Ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι έδωσε την απάντηση του για το συμβάν με έμμεσο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, πόσταρε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στο εν λόγω βίντεο ο Μανωλάς θέλησε να ευχαριστήσει τον Σιόβα και τον συνεχάρη για την ειλικρίνεια και τα καλά λόγια του. Πιο αναλυτικά ο διεθνής κεντρικός μπακ έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο: «Συγχαρητήρια αδερφέ μου. Για το γκολ σου αλλά και για την ειλικρίνειά σου!!».

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ
Exit mobile version