Εθνική – Nations League: Άλωσε την Πρίστινα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Nations League: Άλωσε την Πρίστινα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Εθνική - Nations League: Με τέρματα των Λημνιού και Σιόβα πήρε κρίσιμη νίκη και ισοβαθμεί με τη Σλοβενία στην πρώτη θέση

06.09.2020 | 23:56

Εθνική – Nations League: Καθάρισε το Κόσοβο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ελλάδα ανέβηκε στην 1η θέση του ομίλου μας σε ισοβαθμία με την Σλοβενία. Από την άλλη, το Κόσοβο έμεινε στην 3η θέση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Η Ελλάδα άνοιξε το σκορ με το καλημέρα σας, αφού, ο Λημνιός έκανε το 0-1, 100 δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της έναρξης. Συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και να πιέζει τους γηπεδούχους. Δεν καταφέρει να πετύχει άλλο γκολ πριν την ανάπαυλα και έχασε τον Κώστα Σταφυλίδη, που βγήκε εκτός με τραυματισμό.

Στο β μέρος, η Ελλάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πέτυχε αμέσως δεύτερο γκολ. Ο Σιόβας που αντικατέστησε τον Σταφυλίδη, έκανε το 0-2, στο 52’. Το Κόσοβο το μόνο, που, κατάφερε να κάνει, ήταν να μειώσει σε 1-2. Ο Μπερίσα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της ελληνικής άμυνας και πέτυχε το γκολ για την χώρα του στο 82′. Στην συνέχεια του αγώνα, δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι και έμεινε το παιχνίδι ως έχει, με την Ελλάδα να παίρνει τη νίκη.

Εθνική – Nations League: Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: Λημνιός 2’, Σιόβας 52′, Μπερίσα 82′

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία), Βοηθοί: Ίβο Νταβόρνικ (Τσεχία), Τόμας Μόρκους (Τσεχία)

Κόσοβο: Ουικάνι, Χαντεργκιονάι, Αλίτι, Ραχμάνι, Βοϊβόντα (Ρασκάι 58′), Β. Μπερίσα, Ντρέσεβιτς, Χαλίμι (Χαλάνι 55′), Ζενέλι (Μπ. Μπερίσα 54′), Σελίνα, Νουχίου

Ελλάδα: Μπάρκας, Γιαννούλης, Σταφυλίδης (Σιόβας 39′), Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης (Μασούρας 60′), Λημνιός, Μπακασέτας, Κουλούρης (Μάνταλος 83′)

Δείτε ακόμη:

Μόνο η νίκη στόχος της εθνικής στο Κόσοβο λέει ο Γιαννούλης
Παναθηναϊκός χωρίς προηγούμενο με φανέλες ανάγλυφες-Μπραιγ!
Ενοχλημένος από τον έμμεσο πόλεμο ο Φαντ Σχιπ
Exit mobile version