Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 πρεμιέρα – επεισόδιο 1: Ο ψηλός με τα… τακούνια και όσα “τρελά” είδαμε
LIFESTYLE

GNTM 3 πρεμιέρα – επεισόδιο 1: Ο ψηλός με τα… τακούνια και όσα “τρελά” είδαμε

GNTM 3 πρεμιέρα - επεισόδιο 1: Δείτε την οντισιόν του 28χρονου διαγωνιζόμενου.

GNTM 3 πρεμιέρα – επεισόδιο 1: Το GNTM έκανε χθες πρεμιέρα και οι τέσσερις κριτές είχαν πολλά να δουν και να πουν. Μια από τις οντισιόν που ξεχώρισαν ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Μελισσά. Ο 28χρονος που σπουδάζει υποκριτική και έχει ασχοληθεί με το χορό και το pole dancing θέλει να διακριθεί στο χώρο του μόντελινγκ και συγκεκριμένα να κάνει καριέρα στο plus size modeling.

Μπήκε στο πλατό με αυτοπεποίθηση και ενθουσίασε τους κριτές αποσπώντας τέσσερα ναι. Ο διαγωνιζόμενος μάλιστα ανέβασε ψηλά τον πήχη όταν «όργωσε» την πασαρέλα του GNTM περπατώντας πάνω σε 15ποντα τακούνια.

GNTM 3: Όσα είδαμε

Το GNTM είναι εδώ, για τρίτη σεζόν και η πρεμιέρα του το βράδυ της Δευτέρας έκανε αίσθηση. Αφενός διότι είχε σημαντικές αλλαγές, τις οποίες ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά. «Φέτος θα ισχύσει κάτι πολύ διαφορετικό λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού. Πέρα από το ότι θα πρέπει να παρουσιαστείτε μπροστά μας, να ποζάρετε, να κάνετε πασαρέλα και να μας πείσετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, δεν θα γίνει αυτή η πανέμορφη και φαντασμαγορική πασαρέλα που ξέρετε του bootcamp, αλλά θα γίνει ένα catwalk, το οποίο έχουμε ονομάσει IDcatwalk. Τι σημαίνει αυτό; Θα ντυθείτε, θα βαφτείτε και θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα, ειδικό διαφορετικό χαρακτήρα, μια ταυτότητα στυλιστική, θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος και θα περπατήσετε μπροστά μας και 40 από εσάς θα περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp».

Επίσης στο παιχνίδι πλέον κάθε κριτής έχει στην διάθεσή του μία wild card για να την χρησιμοποιήσει άπαξ. Δηλαδή να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η αρχική απόφαση ήταν αρνητική. Οι κριτές ενημέρωσαν πως έκαναν τεστ για κορωνοϊό, ενώ τα δύο μέτρα απόσταση ήταν όρος απαράβατος για να σταθεί κάποιος απέναντί τους.

Οι συμμετέχοντες: τσολιάδες, καρπουζάκηδες και η… Ζυγούλη

Ποδαρικό έκανε ο Ανδρέας, 19 ετών, ο οποίος εντυπωσίασε τον Γιώργο Καράβα με την άψογη εμφάνισή του αλλά και την κριτική επιτροπή, ειδικά τις κυρίες. Η Ζενεβιέβ τον αποχαιρέτησε με ατάκα «Να σε περάσουμε στην επόμενη φάση και να σε κεράσουμε γλυκό του κουταλιού». Οι υπόλοιποι περιορίστηκαν σε φράσεις τύπου «Διαθέτεις φυσική και ultra sexy αθωότητα».

Ακολούθησε η πιο εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία της βραδιάς, η Μαρινέλα η οποία θύμιζε πού την Κάτια Ζυγούλη. Πανέμορφη με υπέροχο πρόσωπο και σώμα από νωρίς ξεχώρισε και θεωρήθηκε σίγουρο πως θα πάρει τέσσερα «ναι» όπως και έγινε.

Ο Πασχάλης ήταν ο αγρότης της βραδιάς, ο οποίος με καταγωγή από τα Φάρσαλα κέρασε χαλβά και κατάφερε να γλυκάνει την επιτροπή και να προκριθεί οριακά αφού δεν είχε το κατάλληλο ύψος.

Η Βερονίκη στα 26 της αποφάσισε να ξαναδιεκδικήσει το όνειρο στο μόντελινγκ, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε για λόγους υγείας. Αν και εντυπωσίασε με το σώμα δε συνέβη το ίδιο και με το πρόσωπό της. Χαρακτηρίστηκε ως κορίτσι της διπλανής πόρτας το οποίο κανείς δεν θα θυμάται την επόμενη ημέρα και αποχώρησε απογοητευμένη και μετά από έντονη διαφωνία με τον Δημήτρη Σκουλό.

Ο Δημήτρης, πρώην Εύζωνας από τα Χανιά. «Γεια σου τσολιά μου, γυμναστή», «το κερασάκι στην τούρτα», «τι ωραία ακούγεται το βουλκανιζατέρ», «Τσολιά μου, Κρητίκαρέ μου». Το πόσα «ναι» πήρε είναι μάλλον αυτονόητο.

Η Νικολέτα ήταν η τσαούσα της βραδιάς, η οποία γεμάτη ενέργεια πέρασε στο bootcamp, αφού μάλιστα έπεισε την Ζενεβιέβ να της δώσει την wild card.

Από τα κλου της βραδιάς ο Δαμιανός, ο οποίος ενέπνευσε τη Βίκυ Καγιά, η οποία τον αποχαιρέτησε από το ριάλιτι με την φράση, «στο καλό, πολλές θα θέλουν να δαγκώσουν το καρπουζάκι σου».

Ακολούθησε η εμφάνιση της Χρύσας από τα Χανιά με το εντυπωσιακό σώμα και το ιδιαίτερο πρόσωπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις