Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιαννιτσά εργοστάσιο – κορονοϊός: Λουκέτο μετά τα κρούσματα στο προσωπικό
ΕΛΛΑΔΑ

Γιαννιτσά εργοστάσιο – κορονοϊός: Λουκέτο μετά τα κρούσματα στο προσωπικό

Γιαννιτσά εργοστάσιο - κορονοϊός: Έκλεισε το εργοστάσιο κονσερβοποιίας με απόφαση της διοίκησης, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι και να γίνουν απολυμάνσεις.

Γιαννιτσά εργοστάσιο – κορονοϊός: Διέκοψε τη λειτουργία της η κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά, καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό της. «Η εταιρεία, η οποία σημειωτέον τηρούσε όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19, μόλις ενημερώθηκε για την ύπαρξη κρουσμάτων σε 11 εργαζομένους της περιοχής Κιλκίς, έλαβε άμεσα όλα τα νόμιμα μέτρα, ενημερώνοντας τις συναρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και επιπλέον άμεσα μέτρα με δικά μας έξοδα, και μέχρι νεωτέρας, διέκοψε την λειτουργία της, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και του προσωπικού της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η εταιρεία έχει ανακοινώσει 11 κρούσματα, ωστόσο θετικοί στον κορωνοϊό έχουν εντοπιστεί 46 εργαζόμενοι στη μονάδα επεξεργασίας και κονσερβοποίησης φρούτων. Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπολοίπων εργαζομένων, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή που εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα στο εργοστάσιο απασχολούνταν 150 άτομα.

Δείτε ακόμη

Αμετανόητη η διοργανώτρια συγκέντρωσης αρνητών της μάσκας στα σχολεία -“Δεν πιστεύουμε τα ψέματα που λένε”
Ο χάρτης των κρουσμάτων – “Πρωταγωνίστρια” ξανά η Αττική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις