Λίβερπουλ – Τσιμίκας: Καραντίνα στην Αγγλία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίβερπουλ – Τσιμίκας: Καραντίνα στην Αγγλία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λίβερπουλ - Τσιμίκας: Ο 24χρονος διεθνής μπακ της Λίβερπουλ μετέβη στην Αγγλία με ιδιωτικό ταξίδι που του οργάνωσε η Λίβερπουλ!

05.09.2020 | 17:37

ΛίβερπουλΤσιμίκας: Στο Λίβερπουλ επέστρεψε ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας αριστερός μπακ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής για να ταξιδέψει στην Αγγλία με μέσο που του προγραμμάτισε και έστειλε η ομάδα του! Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο και πλέον ο 24χρονος ακραίος αμυντικός θα μπεί σε καραντίνα 15 ημερών. Ο Τσιμίκας βρέθηκε θετικός μετά τους απαραίτητους ελέγχους, που, έγιναν από την ΟΥΕΦΑ.

Ο μπακ της Λίβερπουλ δεν είχε βγει εκτός αποστολής στο ματς με την Σλοβενία, αφού, είχε ανεβάσει δέκατα και είχε μείνει απομονωμένος από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Έκανε το τεστ, όπου και εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αμέσως, ο αμυντικός από την Θεσσαλονίκη πέταξε για το Λίβερπουλ, όπου, τον περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας του, οι οποίοι, ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή για το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή. Έτσι, αντέδρασαν γρήγορα και παρέλαβαν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε, να μπεί σε καραντίνα.

Λίβερπουλ – Τσιμίκας: Καραντίνα 15 ημερών

Η απομόνωση του 24χρονου αμυντικού θα διαρκέσει 15 μέρες, αφού, αυτό προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας. Ενώ, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα τον έχει υπό παρακολούθηση. Ο Τσιμίκας προηγουμένως δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν ποδοσφαιριστή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ταξίδεψε χωρίς να βρεθεί με κάποιον και ήταν σε απομόνωση πριν βγουν τα αποτελέσματα των τεστ και μάθει, πως, είναι θετικός.

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!
Exit mobile version