Σούπερ Λιγκ – Κλήρωση: Κουτσουρεμένη πρεμιέρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Κλήρωση: Κουτσουρεμένη πρεμιέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - Κλήρωση: Απουσιάζει το ντέρμπι - Από την 5η αγωνιστική τα μεγάλα ματς - Με Αστέρα εκτός ο Παναθηναϊκός - Με ΑΕΛ μέσα ο ΠΑΟΚ

05.09.2020 | 10:35

Σούπερ ΛιγκΚλήρωση: Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η κλήρωση για το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ σε μία απομακρυσμένη εκδήλωση που καλύφθηκε με live stream που προκάλεσε γέλια! Όπως ήταν γνωστό, ΑΕΚ- Ολυμπιακός και Απόλλων – ΠΑΣ Γιάννινα κληρώθηκαν μαζί στην πρεμιέρα και θα μετατεθούν για άλλη ημερομηνία. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας στην πρώτη αγωνιστική. Ενώ, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Λάρισα κατά πάσα πιθανότητα στις 11 Σεπτεμβρίου λόγω του αγώνα με την Μπενφίκα.

Τα πρώτα ντέρμπι ξεκινάνε την 5η αγωνιστική, εκεί που, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «ντέρμπι των δικεφάλων». Την επόμενη αγωνιστική ο «δικέφαλος του βορρά» θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Το ντέρμπι των αιωνίων θα διεξαχθεί την 9η αγωνιστική, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ΑΕΚ υποδέχεται το «τριφύλλι» την 10η αγωνιστική, την επόμενη αγωνιστική ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και τα ντέρμπι ολοκληρώνονται την 12 αγωνιστική με το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Σούπερ Λιγκ – Κλήρωση: Η πρεμιέρα

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας
ΑΕΚ – Ολυμπιακός *
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα *
Άρης – Λαμία
Αστέρας – Παναθηναϊκός
Ατρόμητος – Βόλος
ΟΦΗ – Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ – ΑΕΛ
* Δεν θα διεξαχθούν, θα οριστεί επίσημα ημερομηνία.

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!
Exit mobile version