Ποδόσφαιρο – Nations League: Με γεμάτα οπλοστάσια!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Nations League: Με γεμάτα οπλοστάσια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ποδόσφαιρο - Nations League: Φουλ ρόστερ στην Ιταλία ενόψει Βοσνίας - Με νέο προπονητή τον βοηθό του Κούμαν η Ολλανδία

04.09.2020 | 11:53

ΠοδόσφαιροNations League: Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η 1η αγωνιστική του 2ου Nations League. Η Ιταλία υποδέχεται την Βοσνία στο «Αρτέμιο Φράνκι», στις 21:45. Οι δύο ομάδες είναι σε έναν δύσκολο όμιλο με Ολλανδία και Πολωνία. Θέλουν όλες την πρωτιά για να περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το ματς θα είναι αμφίρροπο, αφού,  οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί και στα προκριματικά του Γιούρο και ξέρουν το παιχνίδι τους. Η «σκουάντρα ατζούρα» έκανε το 10 στα 10 στα προκριματικά του Γιούρο παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ, είχε και 2 νίκες κόντρα στην Βοσνία σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Μαντσίνι έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα κακό πρόσωπο στα προκριματικά του Γιούρο, καθώς τερμάτισαν τέταρτοι στον όμιλο πίσω από Ιταλία, Φινλανδία και Ελλάδα. Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα, ενώ, προπονητής ανέλαβε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Ο Ντούσκο άφησε εκτός τον Πιάνιτς, ωστόσο, κάλεσε τον Τζέκο και τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα της ομάδας.

Ποδόσφαιρο – Nations League: Ολλανδία και Πολωνία

Ποδόσφαιρο – Nations League: Δυνατό παιχνίδι είναι και αυτό της Ολλανδίας κόντρα στην Πολωνία. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:45 στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Βρίσκονται σε έναν όμιλο «φωτιά» και κάθε βαθμός μετράει. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν ένα καλό πρόσωπο στα προκριματικά του Γιούρο και προκρίθηκαν εύκολα. Ενώ, είχαν φτάσει και στον τελικό του 1ου Nations League, όπου, ηττήθηκαν από την Πορτογαλία του Ρονάλντο. Ο Κούμαν άφησε την ομάδα για την Μπαρτσελόνα και έτσι ανέλαβε ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ντουάιτ Λοντεβέγκες. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα και είναι όλα τα μεγάλα ονόματα στην αποστόλη.

Από την άλλη, η Πολωνία στα προκριματικά τερμάτισε εύκολα στην πρώτη θέση. Στο πρώτο Nations League δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό και τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της. Οι φιλοξενούμενοι είναι πλήρεις, ωστόσο, δεν θα έχουν τον μεγάλο τους σκόρερ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αφού παίρνει χρόνο ξεκούρασης μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποδόσφαιρο – Nations League: Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς:
Νορβηγία – Αυστρία: 21:45, «Στάδιο Ούλεβαλ».
Ρουμανία – Βόρεια Ιρλανδία: 21:45, «Αρένα Νασιονάλα».
Σκωτία – Ισραήλ: 21:45, «Χάμπντεν Πάρκ».
Σλοβακία – Τσεχία: 21:45, «Τέχελνε Πόλε».
Λιθουανία – Καζακστάν: 21:45, «Στάδιο Λιθουανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».
Λευκορωσία – Αλβανία: 21:45, «Στάδιο Ντιναμό».

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!
Exit mobile version