Εθνική ομάδα – Παίκτες: Απογοήτευση από το 0-0

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική ομάδα – Παίκτες: Απογοήτευση από το 0-0

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Εθνική ομάδα - Παίκτες: Στην έλλειψη του γκολ στάθηκαν οι διεθνείς που επισήμαναν το καλό κλίμα που επικρατεί στα “γαλανόλευκα” αποδυτήρια

04.09.2020 | 19:24

Εθνική ομάδα – Παίκτες: Την απογοήτευσή τους για την ισοπαλία στην Λιουμπλιάνα εξέφρασαν οι παίχτες της Εθνικής, στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, οι Τάσος Μπακασέτας, Στράτος Σβάρνας  και Δημήτρης Γιαννούλης ανέφεραν, πως, παρόλο το ότι ήμασταν καλύτεροι, μας έλειπε το σωστό τελείωμα. Ακόμα, έδωσαν το στίγμα, πως, θα πάμε για την νίκη με το Κόσσοβο. Η έλλειψη του γκολ τόνισαν, πως, οφείλεται στην αγωνιστική απραξία, που, είχαν οι ποδοσφαιριστές. Ο Σβάρνας μίλησε για το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ενώ, και ο Γιαννούλης εξέφρασε, πως, η αποχή έπαιξε μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος.

Ο Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις του υπογράμμισε: «Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα όπου η Σλοβενία ήταν λογικό να μπει πιο δυνατά, στο υπόλοιπο κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, κερδίσαμε τις μονομαχίες. Μας έλειπε το γκολ, ο στόχος ήταν η νίκη και αυτό θέλαμε. Αλλά δεν ήρθε το γκολ που θα μας την έδινε. Δεν θεωρώ ότι μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει δυσκολία. Είχαμε να βρεθούμε 10 μήνες μαζί, δείξαμε συμπαγής σαν ομάδα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, δεν θέλω να σκεφτώ ότι έχουμε δυσκολία στο σκοράρισμα».

Εθνική ομάδα – Παίκτες: “Ανοστο 0-0”

Από την πλευρά του ο Γιαννούλης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ναι ήταν ένα άνοστο 0-0 κρατάμε την καλή εμφάνιση και χτίζουμε έτσι δημιουργούνται οι μεγάλες ομάδες. Κρατάμε την ισοπαλία, την καλή εμφάνιση και προχωράμε. Έπαιξε ρόλο η αποχή στα τελευταία λεπτά οι ομάδες δεν είχαν κουράγιο για μεγάλες ευκαιρίες, εκτός από μία των Σλοβένων. Δεν είναι τρωτό, συμβαίνει να παίζεις καλό ποδόσφαιρο και να μην σκοράρεις. Ήμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την απόδοση μας, συμβαίνει να μην μπορείς να σκοράρεις. Θέλει προσοχή για να τα καταφέρουμε σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε να βελτιωθούμε, η Εθνική δεν ήταν στα… καλύτερα παλιότερα και τώρα τελευταία προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε να πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στα προκριματικά του Μουντιάλ, εφόσον συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι θα έχουμε ελπίδες για την συμμετοχή μας σε μία μεγάλη διοργάνωση. Πάμε για την νίκη στο Κόσοβο ώστε να βρεθούμε στην πρώτη θέση του ομίλου».

Εθνική ομάδα – Παίκτες: “Το κλίμα κάνει τη διαφορά”

Ο Σβάρνας υπογραμμισε: “Ένα παιδικό όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Θέλω  να ευχαριστήσω τον προπονητή για την βοήθεια να νιώσω άμεσα καλά, όπως και τους συμπαίκτες μου. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που πρέπει να αναζητήσουμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν μία μεγάλη χαρά, καθόμουν σπίτι και χαμογελούσα μόνος μου. Η θέση που παίζω είναι μία θέση με μεγάλο ανταγωνισμό η Ελλάδα έχει καλά στόπερ, η κλήση αποτελεί δικαίωση για την δουλειά μου και πρέπει να συνεχίσω να κάνω περισσότερα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, νιώθω ότι είμαι καιρό στην ομάδα. Και ο προπονητής έχει δημιουργήσει αυτό το κλίμα, όλοι με υποδέχθηκαν εξαιρετικά. Το κλίμα είναι αυτό που κάνει την διαφορά, βοηθάει πολύ στο γήπεδο αυτή η ατμόσφαιρα”.

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!
Exit mobile version