Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Στικούδη – φόρεμα: Η εκθαμβωτική εμφάνισή της
LIFESTYLE

Κατερίνα Στικούδη – φόρεμα: Η εκθαμβωτική εμφάνισή της

Κατερίνα Στικούδη - φόρεμα: H Κατερίνα Στικούδη φόρεσε το θρυλικό φόρεμα που φόρεσε η Τζένιφερ Λόπεζ πριν 20 χρόνια για τις υποχρεώσεις του νέου της βίντεο κλιπ.

Κατερίνα Στικούδη – φόρεμα: Η Κατερίνα Στικούδη, μπορεί να βρίσκεται για πολλές ώρες στα πλατό του My Style Rocks, παρόλα αυτά δεν σταματά, να ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, που είναι το τραγούδι. Αυτές τις μέρες λοιπόν, η σέξι Κατερίνα κάνει τα γυρίσματα του νέου της τραγουδιού της, με τίτλο Grande και είναι πραγματικά εκθαμβωτική. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται στα γυρίσματα με τρία διαφορετικά look που θα κάνουν αίσθηση. Αυτό όμως που ξεχώρισε είναι το θρυλικό πράσινο Versace φόρεμα που φόρεσε η Τζένιφερ Λόπεζ πριν 20 χρόνια. Η Κατερίνα ήταν εντυπωσιακή μέσα στο φόρεμα που ταίριαζε απόλυτα στο καλλίγραμμο κορμί της.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ το My Style Rocks, το οποίο είχε σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έτσι θα έχουμε την δυνατότητα να απολαμβάνουμε την Στικούδη καθημερινά μέσα από την συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου. Η ίδια ως λάτρης των social media και πιο συγκεκριμένα του instagram φρόντισε να τρελάνει για ακόμα μια φορά τους θαυμαστές της, καθώς ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου της τραγουδιού. Απλά απολαυστική.

 

Δείτε ακόμη

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ειρήνης Καζαριάν – Κούκλος, με τέλειες αναλογίες
Μαρία Βοσκοπούλου: Η πρόβλεψη του πατέρα της για την καριέρα της στην τηλεόραση
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Θέλουμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις