Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιτριόλι επίθεση – νέα: Ίχνη από καυστικό υγρό στην καπαρντίνα της 35χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι επίθεση – νέα: Ίχνη από καυστικό υγρό στην καπαρντίνα της 35χρονης

Βιτριόλι επίθεση - νέα: Τα αποτελέσματα δόθηκαν στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛΑΣ πριν δύο ημέρες, φανερώνοντας ίχνη από το καυστικό υγρό με το οποίο πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Βιτριόλι επίθεση – νέα: Νέα στοιχεία στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, στις 20 Μαΐου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων στα ρούχα, στο κινητό και στον φορητό υπολογιστή της γυναίκας που κατηγορείται ότι πραγματοποίησε την επίθεση, εντοπίστηκαν ίχνη καυστικού υγρού (πιθανότατα βιτριόλι) στην καφέ καπαρντίνα της κατηγορούμενης.

Έπειτα από δύο μήνες, οι ειδικοί της Αστυνομίας κατάφεραν να “ξεκλειδώσουν”άγνωστες πτυχές της υπόθεσης, την ώρα που η 35χρονη κατηγορούμενη βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών. Υπενθυμίζεται πως η 34χρονη Ιωάννα βγήκε πρόσφατα από το Θριάσιο νοσοκομείο που νοσηλευόταν εδώ και 2,5 περίπου μήνες. Τη συνόδευαν ο αδερφός της, η μητέρα της και ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής. Η κοπέλα ανέβηκε το δικό της “Γολγοθά” με πολλαπλά χειρουργεία, επτά μέχρι στιγμής στο σύνολο, ενώ οι ζημιές που έχει υποστεί από το οξύ είναι στο πρόσωπο, τα χεριά και το στήθος.

Δείτε ακόμη

Η στιγμή που η Ιωάννα φεύγει απ’ το Θριάσιο – “Είναι ευδιάθετη, αλλά έχει αγώνα”
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι – «Μίλησαν» το λάπτοπ και το δεύτερο κινητό της 35χρονης
Το αισχρό πρωτοσέλιδο, η μήνυση και η Ιωάννα – Τι λέει πολύ καλή φίλη της 34χρονης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις