Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Χατζίδου ίνστα: Διακοπές με σκάφος το ερωτευμένο ζευγάρι
LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου ίνστα: Διακοπές με σκάφος το ερωτευμένο ζευγάρι

Ελένη Χατζίδου ίνστα: Το ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε ευκαιρία το Σαββατοκύριακο να κάνει μια σύντομη απόδραση με σκάφος στην Αίγινα.

Ελένη Χατζίδου ίνστα: Μια σύντομη απόδραση στον Αργοσαρωνικό αποφάσισε να κάνει η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε ευκαιρία το Σαββατοκύριακο να κάνει μια σύντομη απόδραση με σκάφος στην Αίγινα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο personal trainer φέτος δεν έκαναν καθόλου καλοκαιρινές διακοπές, καθώς παρουσιάζουν καθημερινά την εκπομπή «Καλοκαίρι Not» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως, άφησαν για λίγο την κορούλα τους Μελίτα Δήμητρα στους γονείς τους και απέδρασαν στην Αίγινα, με σκοπό να απολαύσουν δροσερές βουτιές και λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Η Ελένη Χατζίδου ως λάτρης των social media πιο συγκεκριμένα του Instagram δεν σταμάτησε να δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα με τον άντρα της ζωής της, δείχνοντας πιο ερωτευμένη είναι. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, όπως θα δεις στις φωτογραφίες που μοιράστηκε, έχει επανέλθει στο άκρως καλλίγραμμο κορμί της μετά τη γέννηση της κόρης της και είναι πιο κούκλα από ποτέ!Να σου θυμίσουμε πως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν προγραμματίσει τον θρησκευτικό τους γάμο αλλά και τη βάφτιση της κόρης τους στις 19 Σεπτεμβρίου! Ωστόσο, το ζευγάρι φοβάται ότι ίσως η πανδημία του κορονοϊού θα αναβάλλει τα σχέδιά του.

Δείτε ακόμη

Τον απόλυτο έρωτα ζει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Lost in paradise η Κατερίνα Δαλάκα
Την “είπαν” στη Μελέτη για τις φωτογραφίες με την κόρη της – Τι απάντησε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις