Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασιλική Ρούσσου σχέση: Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει
LIFESTYLE

Βασιλική Ρούσσου σχέση: Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Βασιλική Ρούσσου σχέση: Είναι full in love και δεν το κρύβει, ο λόγος... για την Βασιλική Ρούσσου, η οποία μίλησε πρώτη φορά για την σχέση της με τον Αντώνη Τσαπατάκη.

Βασιλική Ρούσσου σχέση: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βασιλική Ρούσσου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο “My Style Rocks”, καθώς στο πρόσωπο του Αντώνη Τσαπατάκη έχει βρει τον έρωτα της ζωής της.  Η όμορφη Βασιλική και ο Έλληνας παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση Αντώνης Τσαπατάκης ήταν μαζί εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό.

Πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Χριστοπούλου επιβεβαίωσε τη σχέση τους αναρτώντας την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στα social media. Στο στιγμιότυπο ήταν ο Αντώνης Τσαπατάκης με τη σύντροφό του, σε γεύμα που είχαν. Η μελαχρινή καλλονή  μιλάει στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη σχέση της με τον γοητευτικό αθλητή. «Είμαστε μαζί και περνάμε ωραία. Ο Αντώνης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Κρατάμε την προσωπική μας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», εξηγεί.

Διακοπές στα Χανιά για το ερωτευμένο ζευγάρι

Το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του στα Χανιά, από όπου κατάγεται ο παραολυμπιονίκης, και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώρισε τους γονείς του, οι οποίοι -όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους- τη συμπάθησαν πάρα πολύ, αφού είδαν τον γιο τους να είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Η Βασιλική Ρούσσου είναι μοντέλο που συνεργάζεται με το πρακτορείο της Έλενας Χριστοπούλου. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει δική της σειρά με αξεσουάρ. Από την πλευρά του, ο Αντώνης Τσαπατάκης πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμΕΑ στον Καναδά με την ελληνική αποστολή, κατακτώντας δύο μετάλλια, ενώ στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου κατέκτησε την τέταρτη θέση στα 100 μέτρα πρόσθιο.

Δείτε ακόμη

Στο «My style rocks» η Βίκυ Μανώλη
Στα 56 της, με κορμί που θα ζήλευαν πολλές – Η φωτο που πόσταρε η Δήμητρα Παπαδήμα
Η Τζένη Μπότση αποχαιρέτησε την Ικαρία με μια τρυφερή φωτογραφία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις