Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελλάδα νεκροί κορονοϊός: Ένας νέος θάνατος
ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα νεκροί κορονοϊός: Ένας νέος θάνατος

Ελλάδα νεκροί κορονοϊός: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς το Σάββατο κατέληξε και ένας ηλικιωμένος από τη Θεσσαλονίκη.

Ελλάδα νεκροί κορονοϊός: Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον νέο κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessNews, σήμερα υπέκυψε άλλο ένα άτομο που είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Πρόκειται για έναν 93χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ηλικιωμένος φέρεται ότι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή είχαν χάσει τη ζωή τους ακόμη τρεις ασθενείς με κορονοϊό, ανάμεσά τους και ένας 52χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Επίσης να αναφέρουμε ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 209 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Πλέον, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8.138, εκ των οποίων το 55.2% άνδρες. Τα 1.802 (22.1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.752 (46.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 94.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από τα 192 εγχώρια κρούσματα, τα 24 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας, ενώ πέντε με γνωστές συρροές.

Δείτε ακόμη

Φωτιά στην Μάνη – Εντολή για προληπτική εκκένωση
«Πρασινίζει» η ΔΕΠΑ
ΠΟΕΔΗΝ: Διοικητής Νοσοκομείου ζητά υπεύθυνη δήλωση από τους υπαλλήλους ότι δεν θα κολλήσουν κορονοϊό στις διακοπές τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις