Ποδόσφαιρο κορονοϊός – Ξάνθη: Κρούσμα στην τοπική ομάδα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδόσφαιρο κορονοϊός – Ξάνθη: Κρούσμα στην τοπική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ποδόσφαιρο κορονοϊός - Ξάνθη: Προς αναβολή οδεύει το πρώτο μπαράζ κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης μετά το θετικό κρούσμα βρέθηκε την ομάδα.

22.08.2020 | 12:15

Ποδόσφαιρο κορονοϊός – Ξάνθη: Κρούσμα κορονοϊού επιβεβαιώθηκε στην ομάδα της Ξάνθης και ο πρώτος αγώνας των μπαράζ παραμονής-ανόδου της Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης πλέον είναι πιθανό να μην πραγματοποιηθεί. Οι καθιερωμένες εξετάσεις που γίνονται πριν τα παιχνίδια επιφύλασσαν αυτή τη δυσάρεστη έκπληξη για τους Ακρίτες χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή ή μέλος του συλλόγου. Ακολουθώντας το πρωτόκολλο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μπει σε καραντίνα, ενώ έχει σφραγιστεί το προπονητικό κέντρο, που βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο της Ξάνθης, για να απολυμανθεί.

Έτσι λοιπόν προς αναβολή οδεύει το πρώτο μπαράζ κόντρα στην «Ελαφρά ταξιαρχία», εν αναμονή των νέων εξετάσεων που θα υποβληθούν και προκειμένου να ακολουθηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων, για την τελευταία θέση στην επόμενη Super League 1,  ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το βράδυ (20:00, ΕΡΤ Sports), ωστόσο μετά απ’ αυτή την εξέλιξη η αναβολή πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Δείτε ακόμη

Βίντεο: Ο άγριος καβγάς του αρχηγού της Μάντσεστερ στα σοκάκια της Μυκόνου
Ευρωπαϊκή αυλαία με δύο μεγάλους τελικούς
Στην Αθήνα ο Φακούντο Σάντσες για λογαριασμό του Παναθηναϊκού
Ο Φερνάντο Σάντος πλέκει… το εγκώμιο του Ρονάλντο
Ανακοίνωσε Χνιντ η ΑΕΚ (vid)
Exit mobile version