Φακούντο Σάντσες – Παναθηναϊκός: Πάτησε Ελλάδα ο Αργεντίνος μπακ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φακούντο Σάντσες – Παναθηναϊκός: Πάτησε Ελλάδα ο Αργεντίνος μπακ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Φακούντο Σάντσες - Παναθηναϊκός: Τα ξημερώματα της Παρασκευής έφτασε στην Ελλάδα ο Αργεντίνος μπακ και αφού υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό μετέβη στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.

21.08.2020 | 12:33

Φακούντο Σάντσες – Παναθηναϊκός: Ο Φακούντο Σάντσες ήταν προγραμματισμένο να φτάσει το απόγευμα της Πέμπτης (20/8) στην Αθήνα, ωστόσο, η καθυστέρηση στην αρχική πτήση τον έκανε να χάσει την ανταπόκριση για Αθήνα. Η τελική πτήση του πρώην άσου της Εστουδιάντες ήταν απ’ το Παρίσι.Έτσι λοιπόν, ο Αργεντίνος μπακ έφτασε στην χώρα μας τα ξημερώματα της Παρασκευής. Παρά την ταλαιπωρία, ο Φακούντο Σάντσες ήταν χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα και θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι η πρώτη του ομάδα μακριά απ’ την Αργεντινή. Ο λατινοαμερικάνος δεξιός μπακ πήγε να ξεκουραστεί στο ξενοδοχείο που κατέλυσε, ενώ όπως είναι λογικό υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό.

Πλέον, απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους “πράσινους” ολοκληρώνοντας το τυπικό μέρος της μεταγραφής του. Επίσης να αναφέρουμε ότι ο κορονοϊός χτύπησε για μια ακόμη φορά τον ελληνικό αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά από τις καθιερωμένες εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται συνεχώς οι παίκτες της ομάδας φάνηκε ότι υπάρχει θετικό κρούσμα στην ομάδα. Ειδικότερα, παίκτης διαγνώστηκε με τον ιό στο Κορωπί, κάτι το οποίο έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις της ομάδας. Όπως ισχύει με κάθε ομάδα έτσι και ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα μετά από αυτή την εξέλιξη όπως ορίζει το πρωτόκολλο που έχει θεσπιστεί. Παράλληλα όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ ο παίκτης είναι ήδη σε απομόνωση και η ομάδα συνεχίζει τη δραστηριότητα της με επαναλαμβανόμενα τεστ Covid-19.

Δείτε ακόμη

Ο Φερνάντο Σάντος πλέκει… το εγκώμιο του Ρονάλντο
Σύσσωμος ο Ολυμπιακός για το τελευταίο “αντίο” στον Σάββα Θεοδωρίδη
Ανακοίνωσε Χνιντ η ΑΕΚ (vid)
Exit mobile version