Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει πρώτη φορά μαζί

LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει πρώτη φορά μαζί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Οι δυο τους είναι σχεδόν έναν χρόνο μαζί και φαίνεται πως ο έρωτάς τους καλά κρατεί, ενώ μόλις πριν δύο ημέρες η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία στα social media με το αγόρι της.

21.08.2020 | 12:09

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Στα Χανιά συνεχίζουν τις διακοπές τους η Κόνι Μεταξά και το αγόρι της, Μάριος Καπότσης. Η νικήτρια του J2US και ο κούκλος πολίστας ξεκίνησαν τις εξορμήσεις τους από την Σαντορίνη, ενώ τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στην Κρήτη. Οι δυο τους είναι σχεδόν έναν χρόνο μαζί και φαίνεται πως ο έρωτάς τους καλά κρατεί, ενώ μόλις πριν δύο ημέρες η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία στα social media με το αγόρι της. Μπορεί τα εστιατόρια και τα μπαρ στην Κρήτη να κλείνουν πλέον στις 12 εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο η Κόνι και ο Μάριος ξέρουν πως να περνούν καλά.

Το ζευγάρι μαζί με την παρέα του καθημερινά επισκέπτονται μερικές από τις πιο γνωστές παραλίες των Χανίων, όπως τα Φαλάσαρνα και το Σεϊτάν Λιμάνι και απολαμβάνουν δροσερές βουτιές στα καταγάλανα νερά. Η Κόνι Μεταξά είναι ως λάτρης των social media δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις ξέφρενες καλοκαιρινές διακοπές που κάνει με τον Μάριο Καπότση. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή δεν σταματά να εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της τους followers τησ.

    

Δείτε ακόμη

Οι βόλτες του ζεύγους Τανιμανίδη με σκάφος στο Ιόνιο (pics & vid)
Το μήνυμα του Θανάση Ευθυμιάδη στους κυνηγούς (pic)
Για jet ski στην Μύκονο η Σάσα Σταμάτη (pics)
Exit mobile version