Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακρίτα Facebook: Έριξαν τη σελίδα της δημοσιογράφου
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα Facebook: Έριξαν τη σελίδα της δημοσιογράφου

Ακρίτα Facebook: Το προφίλ της δημοσιογράφου Ελενας Ακρίτα μπλόκαρε το Facebook και δείχνει να μην υπάρχει.

Ακρίτα Facebook: Έπεσε ο λογαριασμός της δημοσιογράφου Ελενας Ακρίτα στο Facebook, με την ίδια να καταγγέλλει ότι υπέστη μαζικές αναφορές από μέλη της ομάδας «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο!». Τις τελευταίες ώρες, αναζητώντας το προφίλ της Ελενας Ακρίτα στο Facebook, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν δίνει κανένα αποτέλεσμα. Το Facebook οδηγεί σε μια λευκή σελίδα, με ειδοποίηση που αναφέρει πως «το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν».

Όπως όλα δείχνουν, η Ελενα Ακρίτα ζήτησε από όσους την ακολουθούν στο Facebook να κάνουν αναφορά στη σελίδα που προτρέπει γονείς να μη φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους κατά την επιστροφή τους στο σχολείο.

Ωστόσο, φαίνεται πως μέλη της ομάδας απάντησαν με report στον λογαριασμό της δημοσιογράφου. «Θερμή παράκληση, κάντε αναφορές στην ομάδα ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!! Με μπλόκαρε το φέισμπουκ λόγω των μαζικών reports από την ομάδα των ”γονιών” που απειλούν με θάνατο Κεραμέως και Τσιόδρα», έγραψε η Ελενα Ακρίτα στην τελευταία της ανάρτηση πριν «κατέβει» ο λογαριασμός της, η οποία και αναδημοσιεύθηκε από χρήστες του Twitter.

Υπενθυμίζεται πως η δημοσιογράφος λίγο νωρίτερα είχε ποστάρει πως “την μπλόκαρε το Facebook λόγω των μαζικών report από την ομάδα “γονέων” που απειλούν με θάνατο Κεραμέως και Τσιόδρα” Η ομάδα κατά της μάσκας στα σχολεία νωρίτερα ενημέρωνε τους ακόλουθους της κίνησης πως η Ελενα Ακρίτα “είχε ξεκινήσει πόλεμο εναντίον τους και ζητούσε να γίνουν αναφορές ώστε να κλείσει”.

21 περιπτώσεις για θεωρίες συνωμοσίας στον Εισαγγελέα
Έκτακτα μέτρα σε Καρδίτσα, Πέλλα, Πιερία – Επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές
Το viral πείραμα Έλληνα καρδιολόγου – Φόρεσε ούτε μία, ούτε δύο αλλά… εφτά μάσκες!
Κρούσμα κορονοϊού στην ΕΡΤ – Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του «φλΕΡΤ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις