Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα λιποθυμία: Στο πόστο της σήμερα η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα λιποθυμία: Στο πόστο της σήμερα η παρουσιάστρια

Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα λιποθυμία: Η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της.

Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα λιποθυμία: Στο πόστο της επέστρεψε σήμερα η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, η οποία το πρωί της Δευτέρας «πάγωσε» με την λιποθυμία της το πλατό του ΑΝΤ1. Η νεαρή παρουσιάστρια χθες έμεινε σπίτι προκειμένου να ξεκουραστεί και να συνέλθει από το επεισόδιο που είχε, ωστόσο σήμερα έδωσε κανονικά το «παρών» στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί». Μάλιστα θέλησε να πει και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά στήριξης που έλαβε.

«Ήρθα! Είμαι πάρα πολύ καλά, ξεκουράστηκα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματά σας και που με προσέξατε τόσο πολύ και με φροντίσατε, ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ήταν μια… χαμηλή πίεση», είπε μεταξύ άλλων στην έναρξη της εκπομπής η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα. «Το θέμα είναι ότι είσαι καλά, είσαι μια χαρά, είσαι εδώ και αυτό έχει μόνο σημασία», τόνισε με την σειρά του ο συμπαρουσιαστής της Παναγιώτης Στάθης.

Δείτε το βίντεο με την πτώση της δημοσιογράφου

Χωρίς την Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα η εκπομπή του ΑΝΤ1 μετά τη λιποθυμία-Τι είπαν οι συνεργάτες της
Κυκλοφόρησε το άκρως ανατρεπτικό trailer του GNTM!
Ρούλα Κορομηλά: “Άνθρωποι καθημερινά πεθαίνουν από τον ιό. Ας το δούμε σοβαρά.”
Σε καραντίνα η Τούνη μετά τη διάγνωση φίλων της με κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις