Φρεγάτα «Σπέτσαι» – ντελίβερι: Κρητικοί μάζεψαν τρόφιμα και τα έστειλαν στο πλήρωμα

ΕΛΛΑΔΑ

Φρεγάτα «Σπέτσαι» – ντελίβερι: Κρητικοί μάζεψαν τρόφιμα και τα έστειλαν στο πλήρωμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φρεγάτα «Σπέτσαι» - ντελίβερι: Κρητικοί παρέδωσαν τρόφιμα στο πλήρωμα της φρεγάτας «Σπέτσαι», που βρίσκεται στα ανοιχτά της Ιεράπετρας, κάνοντας... ντελίβερι.

18.08.2020 | 18:22

Φρεγάτα «Σπέτσαι» – ντελίβερι: 80 σουβλάκια έλαβαν από κατάστημα της Ιεράπετρας της Κρήτης, αξιωματικοί και υπαξιωματικού της φρεγάτας «Σπέτσαι» που το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου αναζήτησε καταφύγιο στο λιμάνι της πόλης, δένοντας ένα μίλι μακριά από την πόλη του Λασιθίου. Μαζί, έστειλαν τοπικά προϊόντα και ροφήματα με αλόη. Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, ετοιμάστηκαν ένα σωρό σουβλάκια και πίτσες και έφτασαν με καΐκι στη φρεγάτα. Υπενθυμίζεται ότι η φρεγάτα «Σπέτσαι» λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση παρακολούθησης του τουρκικού ερευνητικού πλοίου Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ιεράπετρας, Ανδρέας Παπαδοπετράκης, μίλησε στο Open και τόνισε ότι ήθελε απλά να ευχαριστήσει και να υποστηρίξει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις για την υπεράσπιση της πατρίδας και γι’ αυτό ανέλαβε να στείλει φαγητά στα πληρώματα των πολεμικών πλοίων. «Δεν πρόκειται για ελεημοσύνη, ούτε είχαν ανάγκη τα πληρώματα. Απλά θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Μάθαμε ότι είχε γίνει μια παραγγελία και απλά πληρώσαμε το κόστος και στείλαμε τα τρόφιμα στα πλοίο. Στείλαμε ακόμη χυμούς και τσάγια. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε» είπε ο κ. Παπαδοπετράκης.

Τούρκος αντιπτέραρχος εν αποστρατεία: «Η ελληνική Π.Α. μπορεί να βομβαρδίσει την Άγκυρα»

“Βρώμικα” παιχνίδια – Τουρκικό υποβρύχιο ανοιχτά της Άνδρου

Στη Σούδα το τεράστιο ελικοπτεροφόρο USS Hershel «Woody» Williams

“Έχουμε έναν στρατό που αγαπάει τον θάνατο” – Επίθεση Τούρκων χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες

Exit mobile version