Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μπέκαμ Πόρτο Χέλι: Η ανάρτηση πριν τη βραδινή έξοδο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπέκαμ Πόρτο Χέλι: Η ανάρτηση πριν τη βραδινή έξοδο

Μπέκαμ Πόρτο Χέλι: Βικτόρια και ο Ντέιβιντ μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους και την αρραβωνιαστικιά του Brooklyn, Nicola Peltz.

Μπέκαμ Πόρτο Χέλι: H οικογένεια Μπέκαμ απολαμβάνει για μία ακόμα χρονιά τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα. Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους και την αρραβωνιαστικιά του Brooklyn, Nicola Peltz, λέγεται πως διαμένουν σε ένα πολυτελές resort στο Πόρτο Χέλι.

Χθες η Victoria ανέβασε ένα βίντεο στα Insta Stories της μέσα από το δωμάτιο της στο resort, δείχνοντας την ίδια και το σύζυγό της να ετοιμάζονται για τη βραδινή τους έξοδο.

Το photoshop της Βικτόρια Μπέκαμ στη φωτό του γιου της με την Πελτζ

Νωρίτερα, η Βικτόρια Μπέκαμ τα “άκουσε” για  μια φωτογραφία του μεγαλύτερου γιου της με την αρραβωνιαστικιά του, που μοιάζουν να πατούν επάνω στο νερό. Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο του γιου της Μπρούκλιν Μπέκαμ με την αρραβωνιαστικιά του, Νίκολα Πελτζ, που τους δείχνει να στέκονται μπροστά σε ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα. Κι ενώ η φωτογραφία δείχνει πολύ αθώα, κάποιοι από τους θαυμαστές της παρατήρησαν πως και η Νίκολα Πελτζ είχε ανεβάσει το ίδιο στιγμιότυπο αλλά με εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί να κάνει photoshop σε αυτή την εικόνα. Η Βικτόρια Μπέκαμ έγραψε στη λεζάντα της: «Το πιο γλυκό ζευγάρι στο ηλιοβασίλεμα».

Στη φωτογραφία όμως που ανέβασε η Πελτζ, το ζευγάρι φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα, στην ίδια πόζα, εμφανίζεται μπροστά σε ένα σπίτι με δύο άτομα στο παρασκήνιο.

Το παρατήρησαν αμέσως οι θαυμαστές της

Φυσικά, οι θαυμαστές της Βικτόρια Μπέκαμ έσπευσαν να τη ρωτήσουν: «Γιατί έχεις κάνει photoshop, δεν το καταλαβαίνω; Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που το παρατήρησα. Η Νίκολα δημοσίευσε την πρωτότυπη στον δικό της λογαριασμό». «Αλλαξε το φόντο;» αναρωτήθηκε κάποιος άλλος, με έναν ακόμη να τονίζει πως το photoshop είναι τόσο χάλια που το νεαρό ζευγάρι εικονίζεται να στέκεται επάνω στο νερό. Ένας άλλος αναρωτήθηκε γιατί να τους βάλει επάνω στο νερό και να μην αναδημοσιεύσει τη φωτογραφία που έβαλε και η Πελτζ.

Δείτε ακόμη

Στην Ελλάδα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ – Διακοπές με τους γιους του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις