Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναρκωτικά στο ηχείο: Κοκαΐνη στο… στερεοφωνικό
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά στο ηχείο: Κοκαΐνη στο… στερεοφωνικό

Ναρκωτικά στο ηχείο: Οι ερευνητές, μετά από στοιχεία που περιήλθαν στην κατοχή τους για την παράνομη δραστηριότητά του, κατάφεραν να τον εντοπίσουν κοντά στο σπίτι του στη συμπρωτεύουσα.

Ναρκωτικά στο ηχείο: Στο ηχείο στερεοφωνικού συγκροτήματος, σε ράφια, ανάμεσα σε ποτήρια και πιάτα και σε ντουλάπια, ήταν κρυμμένες οι παραισθήσεις! Δηλαδή, ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν μετά την έρευνα παρουσία εισαγγελέα σε σπίτι Αλβανού υπηκόου, στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι ερευνητές, μετά από στοιχεία που περιήλθαν στην κατοχή τους για την παράνομη δραστηριότητά του, κατάφεραν να τον εντοπίσουν κοντά στο σπίτι του στη συμπρωτεύουσα. Στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα με ποσότητα κοκαΐνης. Σε έρευνα, που ακολούθησε στην οικία του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, καλά κρυμμένες μέσα σε ηχείο, αλλά και μέσα σε ντουλάπια και ράφια, πέντε συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 825,35 γραμμαρίων και δύο μικροδέματα με ποσότητα κοκαΐνης.

Επίσης σε χώρους της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δέκα τρεις συσκευασίες των 10 γραμμαρίων η καθεμία, που περιείχαν άγνωστη δραστική ουσία πρόσφορη για πρόσμιξη με κοκαΐνη, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένας ηλεκτρικός αλεστικός μύλος με υπολείμματα κοκαΐνης, διάφορα νάιλον σακουλάκια συσκευασίας και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Επιπλέον κατασχέθηκε και ένα όχημα, που χρησιμοποιούσε, σε έρευνα του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Επίσης, σε περιοχή της Λαμίας, συνελήφθη, άλλη μια φορά, αναφέρει η Αστυνομία, ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Λαμίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορους χώρους αυτής και κατασχέθηκαν:

Δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 303 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 1.710 ευρώ και μία ζυγαριά ακριβείας.

«Σημειώνεται», αναφέρει η Αστυνομία «ότι ο ανωτέρω, έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα».

#video τη στιγμή που εντοπίζονται κρυμμένες μέσα σε ηχείο, αλλά και μέσα σε ντουλάπια και ράφια, ποσότητες κάνναβης & κοκαΐνης, σε σπίτι στη #Θεσσαλονίκη!#Τμήμα_Ασφάλειας_Κιλκίς

Julkaissut Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας Maanantaina 10. elokuuta 2020

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις