Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παπανικολάου κορονοϊός: Θετικός στον ίο παίκτης του μπασκετικού Ολυμπιακού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παπανικολάου κορονοϊός: Θετικός στον ίο παίκτης του μπασκετικού Ολυμπιακού

Παπανικολάου κορονοϊός: «Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊο και βρέθηκε θετικός.»

Παπανικολάου κορονοϊός: Συγκεκριμένα, στον απαραίτητο έλεγχο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό ο Κώστας Παπανικολάου. Ο 30χρονος φόργουορντ δεν έχει συμπτώματα και έχει τεθεί σε καραντίνα, μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:«Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊο και βρέθηκε θετικός. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, αναρρώνει απομονωμένος στο σπίτι του και η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας. Καλή ανάρρωση Κώστα!».

Επίσης να αναφέρουμε ότι σε ελληνικό έδαφος πάτησαν το απόγευμα της Πέμπτης 6 Αυγούστου ο Χασάν Μάρτιν και ο Οκτάβιους Έλις, οι οποίοι ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ μέσω Πορτογαλίας με την ίδια πτήση. Κατά την άφιξή του, ο Οκτάβιους Έλις δήλωσε πως “θέλω να γίνω καλύτερος, να μάθω περισσότερο τη φιλοσοφία του προπονητή. Πέρσι ήρθα στο δεύτερο μισό της σεζόν, οπότε φέτος πιστεύω πως θα προσαρμοστώ πολύ πιο γρήγορα στις απαιτήσεις της EuroLeague.

Οι δηλώσεις Χασάν Μάρτιν και  Οκτάβιους Έλις

Θα βγω στο γήπεδο και θα δώσω ό,τι έχω, θα ακούσω όσα έχουν να με συμβουλεύσουν ο προπονητής και οι βετεράνοι που βρίσκονται στην ομάδα. Θέλω να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Πέρσι, στο φινάλε της σεζόν πριν από τη διακοπή ήμασταν σε καλή κατάσταση, αλλά λόγω των συνθηκών που προέκυψαν δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε το έργο μας. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και θα τα πάμε καλά, εφόσον είμαστε υγιείς”.

Από την πλευρά του, ο Χασάν Μάρτιν ανέφερε πως “είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό. Οι φίλαθλοι μού έστειλαν πολλά μηνύματα στήριξης και αγάπης, με έκαναν να περιμένω πως και πως για τη νέα σεζόν. Η μαύρη φανέλα είναι τρομερή, μου αρέσουν πολύ οι φετινές εμφανίσεις. Θέλουμε να προκριθούμε στα playoffs, να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Ελπίζω να μπορεί να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας δει”. Θυμίζουμε ότι ο Λιβιό Ζαν Σαρλ είναι ήδη στη χώρα μας, εδώ και μερικές ημέρες, ξεκινώντας μάλιστα τη δουλειά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

 

Δείτε ακόμη

Στους 8 Μπαρτσελόνα και Μπάγερν
winmasters: Η ανάγκη της Τσέλσι στο Μόναχο μεταφράζεται σε γκολ!
Η πρόταση του εισαγγελέα για την ποινή του Ροναλντίνιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις