Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελαμπντελαουί: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελαμπντελαουί: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»

Ελαμπντελαουί: Ιδιαίτερο ήταν για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί το παιχνίδι με τη Γουλβς, καθώς με αυτό έριξε την αυλαία στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ελαμπντελαουί: Ιδιαίτερο ήταν για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί το παιχνίδι με τη Γουλβς στο Μολινό, καθώς με αυτό έριξε την αυλαία στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό έπειτα από 6 χρόνια. Ο 28χρονος Νορβηγός, που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατά, ήταν αρκετά φορτισμένος στο ξενοδοχείο μετά το ματς, όταν ανακοίνωσε μπροστά σε όλους ότι θα αποχωρίσει.

«Θα πρέπει να σας αποχαιρετήσω. Ήταν έξι υπέροχα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία. Ο Ολυμπιακός είναι κομμάτι της ζωής μου. Αυτή την ομάδα την αγαπάω, είναι η οικογένειά μου», ανέφερε ο Ομάρ και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει: «Ηταν μια πολύ δύσκολη επιλογή για μένα. Η ομάδα προσπάθησε να με κρατήσει, μιλήσαμε πολύ, αλλά επέλεξα να φύγω διότι είχα μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είστε η δεύτερη οικογένειά μου. Εύχομαι να πάει καλά η ομάδα και τα επόμενα χρόνια και να κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Και επειδή το ποδόσφαιρο παίζει περίεργα παιχνίδια, ελπίζω να τα ξαναπούμε».

Δείτε ακόμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις