Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρόδος ναρκωτικά: «Τυχαία» σύλληψη από ΟΠΚΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος ναρκωτικά: «Τυχαία» σύλληψη από ΟΠΚΕ

Ρόδος ναρκωτικά: Μέσα στο όχημα βρέθηκαν επτά «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων έτοιμα για πώληση.

Ρόδος ναρκωτικά: Ένας τυχαίος έλεγχος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ έβγαλε «λαβράκι», καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου που σταμάτησαν μόλις είχε ξεκινήσει το… μεροκάτο για διανομή κοκαΐνης. Συγκεκριμένα, μέσα στο όχημα βρέθηκαν επτά «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων έτοιμα για πώληση, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας και ένας σουγιάς που είχε πάνω του ο 41χρονος αλλοδαπός. Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, απ’ όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Στην Ρόδο, επίσης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ένας 49χρονος Έλληνας ο οποίος καλλιεργούσε μέσα σε μια γλάστρα στην κατοικία του ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 80 εκατοστών ενώ είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Και άλλες συλλήψεις για ναρκωτικά

Παράλληλα, το πρωί της Τρίτης στο Ρέθυμνο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών τρεις αλλοδαποί, δύο άνδρες και μια γυναίκα, μετά από έρευνα στο σπίτι όπου διέμεναν στο Ρέθυμνο, όπου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30,2 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δυο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία τους σε χωριό του Αρακύνθου, καθώς διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους άνω των δυο μέτρων. Ακόμη, κατασχέθηκαν δυο αποξηραμένοι κορμοί δενδρυλλίων και φύλλα κάνναβης βάρους δυο γραμμαρίων και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Δείτε ακόμη

Μόσιαλος: Θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε την πολιτική της Κορέας;
Δυστύχημα με δέκα νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες στην Αλεξανδρούπολη
Πίσω από τις μάσκες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις